Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frytra

Mam zamiar schudnac a pozniej odejsc od meza.

Polecane posty

Gość Frytra

Cierpie na depresje i z tego powodu zaczelam jesc, jeść i jeść ... Mam dobrego męża ale nie zniose tego ze sie mnie wstydzi. Jestem otyla i nie pytajcie o wagę ;) ale jak schudne to go zostawie. Nie potrzebuje męża który kOcha mnie tylko gdy wyglądam jak top modelki z okładki!!

Gość Dorinsa00
o kurwa

Gość super_mamamia
i dobrze, ja jestem laska a i tak moj maz interesuje sie innymi jestesmy super para, calowanie, sex, wszystko ok, a inne ciagle kroluja, i co? mam juz odsc, to przykre schudnij, zrob sie piekna i odejdz, ale czy to cos w nim zmieni?pieknosci jest na peczki, czy ty czy inna, bez milosci obojetnie ktora jest piekna aby byla piekna....

Gość jeifjoi2
a ta nadwaga jaka duza??;p

Gość Scheiss Prfung
Ja tez jestem niezła i wszyscy mojemu mężowi mówili jak to mu mnie zazdroszczą a on i tak dupczył gdzie chciał... Zrób się na bóstwo i zostaw dziada a jak ci się tak szybko nie uda to tym bardziej go zostaw , po co ma cię dobijać? Trzymam kciuki za ciebie

Gość Frytra
Z jednej strony wiem ze mnie kocha a z drugiej strony sie mnie wstydzi. Nie wiem czy to może iść w parze. Chodzi o satysfakcję i pokazanie mu ze mogę byc piękna. On dzisiaj mnie olewa bo jestem gruba, chce dać mu odczuć jak to jest gdy ja go oleje!!

Gość maturks4
Rozumu ci z tego nie przybędzie. Zapuściłaś się i się dziwisz? Z kaszalota ma być mąż dumny? Dla WAS schudnij!

Gość .adolf husler .
odważna jestes :-D

Gość Frytra
Nie musi byc dumny!! Ale powtarzam pytanie: czy ma mnie tylko kochać jak wyglądam jak top model?? Kocha sie osobę za to jaka jest a nie jak wyglada!!

Gość .adolf husler .
jak wygląda też

Gość Frytra
Poza tym mógłby mnie wspierać jak chce zschudnac a nie Mi mówić ze i tak mi sie nie uda:o

Gość jeifjoi2
no powiedz ile masz tych kg moze nie jest zle?

Gość malakotka
Kocha się "za całokształt" . Z jakiś powodów chyba cię wybrał? Tylko na wygląd? To dziwię się tobie: małe miałaś ambicje w stosunku do przyszłego, z którym przyrzekałaś "na dobre i na złe". Jak teraz jesteś gruba, a nieustająco byłaś głupia - to nie dziw, że się chłop wreszcie zdenerwował

Gość Frytra
Ale on mi tego nie mówi. I tak samo jak mu powiedziałam to sie zarzekal ze tak nie jest. Ale każdy swoje wie.

Gość Frytra
Nie wiem. Może żeby na własne oczy widział jak osiagam kolejne cele mimo ze on nigdy nie wierzył ze mi sie uda!

Gość .adolf husler .
no to próbuj ,kalacie się udało i jej starego chuj strzelił

Na własne oczy to mógłby zobaczyć na sprawie rozwodowej, pod pretekstem odebrania swoich rzeczy albo "przyjacielskiego" obiadu już po wszystkim. Moim zdaniem pękasz po prostu - to po pierwsze, a po drugie mam wrażenie, że nie robisz tego dla własnego samopoczucia, satysfakcji i akceptacji, a tylko i wyłącznie dla niego. A to ani nie przyniesie długotrwałych efektów, ani nie sprawi Ci prawdziwej przyjemności. No i poza wszystkim - po tym co piszesz chyba jednak w głębi serca masz świadomość tego, że mąż ma rację. Nie mniej jednak trzymam kciuki :)

Gość jeifjoi2
schudnac latwo nie jest:o wiec schudniej najpierw i pogadamy;o

Gość Frytra
Wiem ze łatwo nie jest ale wierze ze mi sie uda. Ponoć wiara czyni cuda;)

Gość jeifjoi2
jaka dieta?

Gość Frytra
Depresja, utrata bliskiej osoby i chęci do życia. Tylko to właśnie w tym leży problem. Wie ze nie czuje sie komfortowo z moja waga i wyglądem to powinien mnie wspierać i cieszyć sie ze mną z każdego zrzuconego kg a onnie Tylko doluje!!

Gość jeifjoi2
ile wazysz/:P

Gość klołi sewinji
no to powodzenia. w sumie moze ci sie udac, bo nic tak nie napedza do dzialania i silnej woli jak urazona damska duma:P taka chec zemsty dziala mobilizujaco, wiec trzymam kciuki :)na poczatek proponuje wyzyć sie na worku treningowym z przyczepionym zdjeciem meza :P

Gość Frytra
Wiem ze dzisiaj mówię ze go zostawie. Ale jeśli bym schudla to chyba nadal byłabym z nim. Porabana miłość. Z tym workiem to dobry pomysł;) napewno wyprobuje

Gość Frytra
No dobra... Ważę 93kg na 170cm wzrostu.

Gość Frytra
To wyżej to podszyw. Mam 168cm i ważę 85kg.