Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona w rozterce odwiecznie

czy mogę odwiedzić byłego chłopaka w szpitalu?

Polecane posty

koniecznie? nie wiem czy odbierze ode mnie telefon... w filmach wszystko jest takie proste...a w życiu...ja sie boje zadzwonić odwiedzić go...ludzie przez to są samotni :(

Gość a ja uważam że
Kurcze.. masz fobię społeczną ? To tak samo jak ja :O Też często nie mam o czym gadać z ludźmi. Czasami mam już tego dosyć że wszyscy z wszystkimi znajdują zawsze wspólne tematy do rozmów, a ja tylko z nielicznymi mam o czym gadać a tak to milczę i zachowuję się jak jakiś odrzut społeczny. A co to tematu głównego to jeśli chcesz go odwiedzić ze zwykłej życzliwości to sama już nie wiem, bo weź pod uwagę np. a co jeśli jemu na tobie zależy i zrobi sobie niepotrzebną nadzieję po twojej wizycie ? A potem się rozczaruje. Taka opcja też jest możliwa przecież. A może po prostu wyslij mu smsa że dowiedziałaś się że lezy w szpitalu i jest ci smutno z tego powodu, zapytać jak się czuje i czy czegoś nie potrzebuje.

na ostatnie esy mi nie odpisywał...wątpię by odpisał co do rozmów z ludźmi - kiedyś czulam że mam o czym gadać tylko nie umiem, brak mi umiejętnosci społecznych, a teraz czujęże nawet jak umiem podchodze zagaduje to zaraz sie urywa rozmowa...bo ile można o szkole i zajęciach gadac jeśli by sobie zrobił nadzieje to ja bym chętnie była z nim znów