Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia bergmans

dzisiaj o 20,20 na TVP1 Donald chcial oglosic sukces a tu taka kicha

Polecane posty

Gość nie wiem dlaczego wyprane
przez Rydzyka umysły tak się uparły na to ględzenie w kółko o tym samym... Macierewicz przegrał kolejny proces - o KŁAMSTWA.... jest taki sam jak cały PIS - sami kłamcy i bluźniercy - na dodatek jeszcze wykorzystują kościół :O

przez Rydzyka umysły tak się uparły na to ględzenie w kółko o tym samym... Macierewicz przegrał kolejny proces - o KŁAMSTWA.... jest taki sam jak cały PIS - sami kłamcy i bluźniercy - na dodatek jeszcze wykorzystują kościół tonący brzytwy się chwyta... Platformie leci na łeb to wysyła swoich popapranych komentatorów na takie fora jak to..

Ty lepiej napisz o kłamstwach swojego Tuska. To może być ciekawsza lektura tylko dość długa .. te mu nigdy przez gardło nie przejdą bo zadławiłby się i zszedł z tego padołu...

Boje się tylko zatwardziałej lewackiej koalicji jaka się może szykować po wyborach... SLD+ PO+ RPP=Polska kraj afrykański jedyna recepta to pis na poziomie 40-50%, ale to niemożliwe nawet ewentualna koalicja z PSL, który będize miał 5% a SLD koło 15% i Palikot koło 8% nie rozwiązuje problemu.. przydałby się PJN i Korwin-Mikke...

Gość to nie Macierewicz
To nie Macierewicz przegrał proces. To Polacy przegrywają życie przez postubecką mafię rządzącym tym krajem i trzymającą media.

Gość RUDY DONALD
Ma ktoś link do tego program ??? chciałbym zobaczyć tego żałosnego, rudego durnia.:P

"jedyna recepta to pis na poziomie 40-50%, ale to niemożliwe" Nigdy nic nie wiadomo. Teraz PiS ma większą szansę niż kiedykolwiek. Wystarczy posłuchać ludzi ..

Rosalinda chciałbym tego całym sercem, ale muszę być przynajmniej częściowo realistą... ludzi o poglądach lewicowych nie brakuje a ci nigdy na Kaczyńskiego nie zagłosują... ale poczekajmy może partie prawicowe i centrowe pokonaja ten lewacki trójkąt..

Gość anya rybyk111
dobrze napisane :D dla mnie wizja koszmarnego rzadu to rowniez sojusz Sld. rpp i po:-O wtedy erdzielilabym nawet na ukraine bo wowczas tam byloby eldorado w porownaniu z tym co byloby u nas :D

a czyli przyjaciółka ludu pisowskiego no to tak jak ja myślałem, że jesteś działaczką jedno jest pewne w moim powiecie platforma nie uzyska nawet 10% poparcia... :) niezmiernie mnie to cieszy...

w końcu ryży zamiast ograniczyć urzędniczą biurokracje nazatrudniał dodatkowe 40% urzędasów...