Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jestem w uczuciowym dolku

Ktorego byscie wybraly ? - tylko szczerze !

Polecane posty

1. po studiach (licencjat) kulturalny, z poczuciem humoru, czesto przy nim sie smieje, wiem, ze mnie kocha, wiele o tym mowi, lekko zbyt dumny, z porzadnej rodziny, jednak wydaje mi sie, ze czasem mimo zapewnien o milosci zerka na inne 馃槧 kocham go, ale mimo tego nie czuje by mi dawal poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji :( 2. srednie wyksztalcenie,bardzo dobry czlowiek,uczynny,nie potrafi nikomu powiedziec 'nie' gdy ktos oczekuje od niego pomocy,stawia mnie na pierwszym miejscu,robi wszystko by uszczesliwic,jednak jest malomowny,lekko niesmialy,z biednej rodziny i wstydzi sie za nich (nie mowi o tym,ale widac to golym okiem) kocham go, ale nie tak mocno jak pierwszego,jednak daje ogromne poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji.... zyciowe rozterki wcale nie sa latwe do rozwiazania, czuje sie na rozdrozu :( podpowiedzcie co dyktowaloby Wam serce w takim ukladzie - wystarczy,ze wpiszecie tylko cyferki 1 lub 2 dzieki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 heheheh
dobra jestes:)tak naprawde nie kochasz 偶adnego!!!!jak mozna kochac obu naraz??w hu;a ich ro0bisz i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce cie namierzyc i
ja bym wybra艂a 2 wybieram stabilizacje i poczucie bezpieczenstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wybierz dwojke
drugi z opisu wydaje sie bardziej sympatyczny

Udost臋pnij ten post

nie jestem z nimi jednoczesnie, z 1 skonczylam, bo mam poczucie, ze mimo deklaracji milosci rozglada sie za innymi i zwiazalam sie z 2, ale 1 nie daje mi zyc,wariuje beze mnie,wydzwania, blaga o powrot itd... 2 jest wspanialy, muchy by nie skrzywdzil, jest lagodny,dobry,uczuciowy,wyrozumialy etc....ma w wiekszosci zalety, ale jest taki jakby "przybity", ze nie pochodzi z dobrego domu, ze nie jest dusza towarzystwa itd...mi to az tak nie przeszkadza,do wszystkiego w zyciu doszedl sam, nr 1 ma od rodzicow :(

Udost臋pnij ten post

na razie nikt nie zaglosowal na 1, co mnie troche cieszy....moze jeszcze ktos sie wypowie ?

Udost臋pnij ten post