Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LorealPariss

MYŚLAŁAM, ŻE SAMA JEJ ODWINĘ!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość LorealPariss

byłam wczoraj u chłopaka, bylismy na dworze, on na chwilę poszedł do domu a ja czekam i .. idzie jakaś stara baba, tzn to jego sąsiadka ok 70-80 lat z psem, często ich widuje.. z naprzeciwka idzie młoda dziewczyna z psem.. psy nagle zaczynają szczekac na siebie, warczec, młoda dizewczyna odchodzi szybko, a stara baba staje w miejscu i zaczyna bic tego swojego psa po całym ciele jaką drugą smyczą czy paskiem...!!! myślałam, ze jej dosłownie PRZYPIERDOLE.. JEBANA KURWA! NASTEPNYM RAZEM NIE BEDE SIEDZIAŁA CICHO.. rozumiem, ze psa trzeba wychowac, ale ona chyba jakaś chora jest!!!!!!!!!

Gość LorealPariss
sorry, musiałąm się wygadac

Gość trzabyloprzyjebac
kurvie 🖐️

Gość ona w rozterce odwiecznie
było jej pierdo..ąć w siwy łeb

Gość LorealPariss
ciśnienie mi podskoczyło, prawie się rozpłakałam, bo jestes niesamowicie wrazliwa na punkcie bezbronnych czworonogów!

o kutwa co to za stara jędza? ja bym na pewno coś do niej napyskowała, nie wytrzymałabym :O:O A ten psina skomlał jak go biła?????

Gość LorealPariss
nie, wydaje mi sie, ze on juz przyzwyczajony do tego .. mowie to do chłopaka, a ona smyczą no nie?? czyli sam tez to widzial, co za cipa, ale jej nastepnym razem pocisnę

Gość 5y4ehty3454y3
wiesz co, ty tez jestes bez serca. jak moglas sie nie odezwac?? i co ci da pisanie na forum, trzeba sie odezwac i wyzwac stare babsko. nie potrafisz?? hipokrytko to ze sie wyzalisz na forum temu psu nie pomoze 🖐️

Gość prawda autotke w oczy kole
ŻAŁOSNE

Gość LorealPariss
ja stałam jakieś 50 m od niej .. siedziałam na ławce,.. ona to zrobiła i weszła do klatki, jakbym była koło niej to na pewno bym jej cos powiedziala, ale to stało sie szybko i zniknęła w bloku. ale będzie jeszcze okazja.

Gość LorealPariss
byłam 50 m od niej* miało byc.