Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemmmmm choraw

straszny problem w pracy:(:(:(

Polecane posty

Gość teheryeyt43
Oby Cię zwolnili jak najszybciej!! Taki pracownik to prawdziwa udręka i realne straty! Wiem, bo zatrudniałam kiedyś kogoś podobnego. I też tak jęczał jak Ty. Że się nie wysypia, że ma zgagę, że przesilenie jesienno zimowe i miliard innych wymówek. Wyrzuciłam go. Zatrudniłam kogoś innego.

Gość jestem chorawww
to nie wpływa na efektywność mojej pracy bo rozmowy z klientami przeprowazam dobrze.pewnie jakbym pracowała na kasie w banku sytuacja by wygladała inaczej.u mnie to dotyczy kwestii organizacyjnych..zapominam wlasnie o liscie o karcie urlopowej...zamiast daty urodzenia na umowie o prace pisze polowe daty urodzenia a połowe dzisiejszej....przchodze do pracy 4 godziny za wczesniej...wychodze za wczesniej ale potem przypominam sobie i odbrabiam

A rade moge Ci dac tylko jedna. Zacznij od siebie i u siebie w domu. Odkladaj zawsze klucze , telefon itp. na swoje miejsce. Miej zawsze porzadek w domu. Rob listy zakupow. Wieczorem przygotuj wszystko do pracy , ubranie tez . Karty , telefony, pieniadze co tam potrzebujesz. Na scianie powies duzy kalendarz . Notuj wszystko. Terminy, spotkania , plany, wyjscia itd. Codziennie rano i wieczorem kontroluj kalendarz. Skreslaj wykonane z niego rzeczy. To uczy i na prawde dziala. Bedziesz "swierzo" myslec. Nie bedziesz rozkojarzona. Ordnung muss sein! ;) .

Gość jamohiro
Ja bym Ci radziła przede wszystkim zapisywanie sobie co najmniej dzień wcześniej w organizerze co musisz zrobić danego dnia, a potem odpatszkowywać. Dodatkowo, wiedząc jakie masz problemy, nie możesz robic wszystkiego na ostatnia chwilę. Pakuj (np te cd) wcześniej, a jeszcze wcześniej sprawdź co pakujesz. To kwestia organizacji.

Gość teheryeyt43
"Ja bym Ci radziła przede wszystkim zapisywanie sobie co najmniej dzień wcześniej w organizerze co musisz zrobić danego dnia, a potem odpatszkowywać." Dam sobie rękę uciąć, że tego nie zrobi. Z lenistwa, z zapominalstwa, z "nie wiem jak zacząć". Znam ten typ. :O

Gość jestem chorawww
dziekuje za wszystkie sensowne rady.mam tylko nadzieje ze nie mają mnie za wariatkę:(Postaram sie jakos ogarnąć:przypomnienia w telefonie,organizatory ,kalendarz itp sypiam mało:bo mam obrone,konczylam prace do tego jeszcze przeprowadzka i wiele rzeczy sie zbiegło

Gość olabogggaa
powinni cie wypierdolic na zbity pysk:O