Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zerwałam...:(boli;(:(:(:(

zapłakane oczy

Polecane posty

Gość Zerwałam...:(boli;(:(:(:(

Dziś zerwałam z chłopakiem.W dzień chłopaka.Nie mogę przestać płakać.To jest straszne;(.Kochałam go i kocham nadal. Godność i szacunek do siebie samej nie pozwolił mi nadal z nim być i traktować się jak zabawkę. To ja byłam tą bardziej zakochaną stroną. Choć przyjeżdżałam na kilka dni,ponieważ studiuję,on pracuję w moim rodzinnym mieście,on zawsze był zbyt zmeczony,by się ze mną spotkać, nie uprawialiśmy seksu,bo on był zbyt zmęczony,jeśli już to z mojej inicjatywy.Rzadko do mnie pisał i dzwonił.Miał multum koleżanek. Do wszystkich mówił "kochanie, skarbie"wciąż się z kimś spotykał,wychwalał urodę.Chciałam być tolerancyjna,ale ból mi nie pozwolił.Dziś olał mnie po raz kolejny. Nie wytrzymałam. Zerwałam, udając,że traktowałam go równie lekko. Raz dzwonił. Nie odebrałam. Wybaczcie mi chaotyczność wypowiedzi, błedy stylistyczne etc....po prostu ból rozpiera moje serce. Znajomi mnie ostrzegali,mama,sama też wiedizałam jaki jest,ale mimo to uczucie było silniejsze;(.Boże...jak ja go kocham;(.Niech ten dzień się już skończy!!!!

Gość the way is shut
nie schelbiaj sobie laska

Gość wfhuiegf
ten dzien potrwa sobie jeszcze z rok, ale chyba lepiej się przemęczyć rok niż cierpieć całe życie.

Gość zuziaaa aa
no to napisz na za co go kochasz!!!!!moze zrozumiemy

Gość l8il8il8lyt
i dobrze zrobilas