Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic??

Udac sie do psychologa z dzieckiem czy zaczekac??

Polecane posty

Gość co robic??

Waham sie czy jutro isc z dzieckiem do psych dzieciecego(mozliwe ze nas od reki nie przyjmie i zapisze na inny termin) czy jednak poczekac ile s tam czasu.Dzisiaj po szkole 10 letnia corka wyszla z pieskiem na dwór na smyczy, niestety jakis obcy duzy pies rzucil sie na naszego pieska i go rozszarpal na oczach córki.Nie bylam tego swiadkiem bo dopiero po 16 przyszlam z pracy i dowiedzialam sie o tym.Oczywiscie straz miejską zawiadomili swiadkowie,podali rysopis psa jak on wygladał , nie dalo rady odciągnąc tego bydlaka od naszej kruszynki na smyczy,tez zlozyli "zenania" i straz miejsca ma sie tym zając szukaniem wlasciciela psa i tego psa. Corka do tej pory jest w szoku, cala drzy, rece jej sie trzesą, nic nie zjadla od tej pory.Ona sama nasza kryszynke do domu na recach zaniosla i polozyla na swoim łózko.Gdy przyszlam do domu to lezala kolo niej wtulona i byla cala we kwri..prawie zemdlalam i zwymiotowalam(jestem wrazliwa na takie widoki)Ja bardzo to przezywam ale cór nietety nie moze sie otrząsnąc , jest jakby w hipnozie, calkowicie odizolowana i tylko łzy jej z oczu płyną i prawie wogole sie nie odzywa tylko kiwa glowa przecząco lub potwierdzająco.Teraz wyjatkowo wczesnie polozyla sie spać.Nie wiem czy z samego rana jechac z nią na spotkanie z psych. czy poczekac

Gość zbita z tropu:P
pewnie że jedz!na co chcesz czekac????

Gość life is brutal...
🖐️

Przykre :( Mnie to nie dotyczy, a oczy się zaszkliły. Ja myślę, że warto skorzystać z pomocy psychologa.

mojej siostrze kiedys przejechali psa,i zawsze jak o tym pomysle,to odrazu mam łzy w oczach:-( ona pewnie nigdy tego nie zapomni:-O

Gość Ka ka aa
Myślę, że powinnaś porozmawiać z córką, wyjaśnić, że to był wypadek, że to nie jej wina, jest w szoku i potrzeba jej czasu, poczekaj z psychologiem, przytul i porozmawiaj, idz na lody albo do kina.

Gość 9878989283
taa, jasne... jak była wezwana straż miejska to napewno wzięliby psa do weterynarza nawet martwego, a zwłaszcza martwego żeby wystawił odp. dokumenty w oparciu o które mozna sądzic potem sprawcę... a nie ze małemu dziecku pozwolili biegac z tym psem nie wiadomo gdzie. Od razu tez by ustalili nr komórki i wiedziałabyś o tym bezpośrednio... Idz dziecko spac bo już po bajce...