Laguna Beach 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 powiedzcie mi,czy lepiej iść do ginekologa prywatnie,czy państwowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Bez różnicy. To są Ci sami lekarze tylko jedni dostają pieniądze z NFZ, a inni bezpośrednio od pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm............................ Napisano Wrzesień 30, 2011 Ja chodzę prywatnie. inna "obsłluga" ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalezy czy Napisano Wrzesień 30, 2011 chcesz czekac po 2-3 miesiace czy isc od razu od razu to za kase czyli prywatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Chodzę na NFZ, przychodzę rano ok. 7, biorę numerek, najpóźniej o 9 jestem z powrotem w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna Beach 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 zapisałam sie do babki panstwowo,musze czekac miesiąc, a i tak nie bede mogla pojsc,bo przyjmuje do południa,a mi nie pasuje a czy państwowo przyjmuja tez popołudniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Oczywiście, że tak. U mnie w przychodni jest 3 lekarzy. Każdy z nich przyjmuje zarówno rano jak i popołudniu, to zależy od dnia tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna Beach 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 dzieki. pójde sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm............................ Napisano Wrzesień 30, 2011 prywatnie jak pójde to dostaje bonus, w postaci ostrego rżnięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuturutu łoooo jeeee Napisano Wrzesień 30, 2011 Zalezy po co ta wizyta: czy zwykła jakiej sie wymaga co jakis czas czy moze masz jakis problem, jesli problem: lepiej do prywatnego, mi panstwowy gin nic nie pomogl, a poszlam prywatnie i juz mase badan mialam i rozwiązuję powoli swoj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 A ja od państwowego dostałam i skierowanie do specjalisty i wszelkie potrzebne skierowania na badania. Nauczcie się, że to nie zależy od tego czy lekarz przyjmuje państwowo czy prywatnie tylko od tego jakim jest lekarzem i człowiekiem w ogóle. Chociaż... zależy. Prywatny może Was naciągnąć na niepotrzebne badania, za które płacicie jemu z własnej kieszeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach