Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna Beach

pytanie do kobiet

Polecane posty

Bez różnicy. 😴 To są Ci sami lekarze tylko jedni dostają pieniądze z NFZ, a inni bezpośrednio od pacjenta. 😴

Gość hm............................
Ja chodzę prywatnie. inna "obsłluga" ;P

Gość zalezy czy
chcesz czekac po 2-3 miesiace czy isc od razu od razu to za kase czyli prywatnie

Chodzę na NFZ, przychodzę rano ok. 7, biorę numerek, najpóźniej o 9 jestem z powrotem w domu. 🖐️

zapisałam sie do babki panstwowo,musze czekac miesiąc, a i tak nie bede mogla pojsc,bo przyjmuje do południa,a mi nie pasuje a czy państwowo przyjmuja tez popołudniu?

Oczywiście, że tak. U mnie w przychodni jest 3 lekarzy. Każdy z nich przyjmuje zarówno rano jak i popołudniu, to zależy od dnia tygodnia.

Gość hm............................
prywatnie jak pójde to dostaje bonus, w postaci ostrego rżnięcia

Gość tuturutu łoooo jeeee
Zalezy po co ta wizyta: czy zwykła jakiej sie wymaga co jakis czas czy moze masz jakis problem, jesli problem: lepiej do prywatnego, mi panstwowy gin nic nie pomogl, a poszlam prywatnie i juz mase badan mialam i rozwiązuję powoli swoj problem

A ja od państwowego dostałam i skierowanie do specjalisty i wszelkie potrzebne skierowania na badania. Nauczcie się, że to nie zależy od tego czy lekarz przyjmuje państwowo czy prywatnie tylko od tego jakim jest lekarzem i człowiekiem w ogóle. Chociaż... zależy. Prywatny może Was naciągnąć na niepotrzebne badania, za które płacicie jemu z własnej kieszeni. 🖐️