Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damianer121

czy z moja SZWAGIERKA jest wszystko OK?

Polecane posty

Gość damianer121

Witajcie - mam pewien dylemat, otoz jakis czas temu na domowej imprezie kazdy sobie ostro popil - lecz w sumie jedynie ja i siostra mojej dziewczyny dawalismy jeszcze rade:) no i pojawil sie temat - kto ma isc pierwszy sie kapac - stwierdzilem, ze ona. Szwagierka jednak [teraz wiem, ze moze celowo] zostawila uchylone niby drzwi i zaczela onanizowac sie... analnie! Stwierdzilem, ze udam iz nie widze, nastepnie poszedlem sie umyc, spac i jak nigdy nic. Minelo kilka tygodnia, moje dziewczyna wyjechala w na spotkanie firmowe - stwierdzilem wiec, ze jak mam siedziec samemu -zadzwonie po jej siostre, ktora bedac szczerym podob a mi sie:) a ona na to: nooo wreszcie, to znowu popijemy i bedzie jeszcze ciekawiej, nie moge sie doczekac. finalnie - ma to nastapic jutro. nie wiem, czego sie mam spodziewac, oraz... czy zabierac sie zania, skoro daje to w jenoznaczny dla mnie sposob do zrozumienia? A moze sie myle?

Gość duży mózg mały mały
nawet niewiesz co robisz rujnujesz 2 rodziny i swoje nazwisko a jak sie wpadnie to masz skrzywdzenie do końca życia ale próbuj kobiety w rodzinie niemaja oporów

Gość damianer121
1 - skad wiesz, ze odpowiednio sie nie zabezpieczam? 2 - skad wiesz, ze kobiety w rodzinie nie maja oporow?

Gość olexas12
korzystaj - zawsze w razie czego mozesz sie wszystkiego wyprzec :)

Gość duży mózg mały mały
a ja sie zamienie w dzieczyne twoją ale fuj jaki zdradza mnie z szwagierką no inną dziewczyne to bym wybaczyła ale z rodziną to jak to udowodnisz że nie i mam ci rodzine rozwalać bo boie sie że możesz na weselu naszym sie rozpędzić gupie ale możliwe

Gość Utka*
Czy można nazywać Szwagierką siostrę swojej dziewczyny??Czytajcie z uwagą,nie może być tu mowy o żadnej rodzinie.

Biedna ta twoja dziewczyna :P nie dosc, że ma siostre szmate, to jeszcze faceta bez zasad :D