Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bambuccciia

Czy mozliwe jest zajscie w ciaze?

Polecane posty

Gość Bambuccciia

Witajcie. Kilka lat temu mialam bardzo nieregularne cykle. Miesiaczka spozniala sie 3tygodnie, miesiac. Bralam przez kilka miesiecy tabletki anty, aby uregulowac okres. Potem przez poltorej roku okres byl regularny, maksymalne spoznienie to dzien, dwa. 9 sierpnia mialam okres, z mezem kochamy sie zawsze w prezerwatywie. We wrzesniu nie dostalam okresu, robilam 3 testy (kazdy z odstepem czasu), wszystkie wyszly negatywnie. Zapisalam sie do gina, jednak wizyte mam dopiero pod koniec pazdziernika, u mnie tyle sie czeka. 24 wrzesnie kochalam sie, pekla gumka. Okresu nadal nie ma. iedy moge zrobic test aby byl wiarygodny? Na kazdym pisze "w dniu spodziewanej miesiaczki" ale kiedy mam sie jej spodziewac skoro spoznia sie juz 3 tygodnie?

odczekaj ok 14 dni minimum od dnia stosunku i zrob test, a najlepiej ok 18-20 dni, wtedy masz pewnosc wyniku

Gość jak ona mnie wpienia
Od owulacji, do dnia spodziewanej miesiączki mija na ogół 12-16 dni Skoro masz kłopot z ustaleniem dnia owulacji MUSISZ czekać tyle właśnie dni. NIKT Ci wcześniej nie powie, że jesteś w ciąży czy nie. Powinnaś testować około 10.10.2011 Jednak według mnie szkoda kasy na testy. NIC nie będzie :( Masz coś z hormonami bądź cykle bezowulacyjne i ...kłopoty :(

Gość tyruytu7y
na pewno plemnik wywiercił dziurkę w gumce i cie zapłodnił....pewnie Mc Gyver jakiś... okres miałaś 9 sierpnia, a we wrześniu nie dostałaś ( jutro październik) to jeżeli test nic nie wykazał, to już nie wykaże....opóźnienie miesiączki może powodować mnóstwo przyczyn...nie tylko ciąża..