Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjikol

mam 18 lat ....i dziwie sie dziewczynom ktore w moim wieku

Polecane posty

Gość dfghjikol

wygladaja na o wiele wiele wiecej!!!! przyklad http://leknazlydzienx3.mixer.pl/ ta panna wyglada na jakies 22 lata a mi 18stu niedawaja :( jestem niska 158/44-46kg gora coprawda mam duzy biust ale mam taka delikatna twarzyczke gdzie za ostry makijaz mi niepasi mam bardzo jasny blond wlosow cos takiego jak ta panna ale zeby wygladac jak ona to niewiem co musialabym zrobic mi dawaja gora 16;/ tez tak macie ze wygladacie mlodziej

Gość zaczytanypolak
nie przejmuj się i nie porównuj sie do tego tandetnego plastiku naturalność jest pożądana...

Gość dfghjikol
heh no dzieki ale jednak czasami zazdroszcze laskom ze mlodziej wygladaja coprawda moja mama ma 38 lat a dawaja jej ze 32-5

Gość miastowaturystyczka
dawają??? ty głąbie naucz sie pisać

Gość dfghjikol
*daja kurwo

Gość nvbnvmnj
masz ochote pogadac na gg?

Gość Aldi21
Ja mam 21 lat a każdy mi mówi że wyglądam na 17,ale nie przejmuje się tym bo zawsze lepiej wyglądać młodziej niż starzej:)

"bo zawsze lepiej wyglądać młodziej niż starzej" absolutnie sie z tym nie zgodzę :classic_cool: trochę załosnie gdy dorosła kobieta wyglada jak nastolatka. Wygladac młodo to znaczy promiennie, swiezo, miec cere bez zmarszczek. Ale mozna tez miec dzieciece rysy-własnie to u dorosłej kobiety wyglada smiechowo xD i tu sie nie ma z czego cieszyc.

Gość Gość
Dnia 1.10.2011 o 01:05, peezgame napisał:

"bo zawsze lepiej wyglądać młodziej niż starzej" absolutnie sie z tym nie zgodzę :classic_cool: trochę załosnie gdy dorosła kobieta wyglada jak nastolatka. Wygladac młodo to znaczy promiennie, swiezo, miec cere bez zmarszczek. Ale mozna tez miec dzieciece rysy-własnie to u dorosłej kobiety wyglada smiechowo xD i tu sie nie ma z czego cieszyc.

Dla mnie taka 21 latka to młoda dziewczyna a nie kobieta. Ja mam 31 i dają mi 25 lat i cieszy mnie to