Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synowa tej oto..

Typowa teściowa!

Polecane posty

Gość Synowa tej oto..

Jak żyć pod jednym dachem z okropna teściowa przecież ja wykończe się psychicznie, ciągle to źle tamto nie dobrze. Wiecznie we wszystko się wtrąca krytykuje, jak z nią żyć?? Co robić?

Gość Synowa tej oto..
Do tej pory zaciskałam zęby i starałam się wytrzymać jej głupie komentarze ale już nie daje rady ta baba mnie wykończy

Gość marianna pe*
to się wyprowadź na swoje

Gość Synowa tej oto..
Mamy zamiar się wyprowadzić ale dopiero budujemy dom, także obecnie jesteśmy u mojej teściowej niestety

Gość synowasynowa
Nie rozumiem jak mozna mieszkac z tesciami??? skoro nie stac Was na wlasny kat to po co brac slub....tak samo jest z powiekszaniem rodziny....po co komu dzieci, ktore nie maja swojego kata i mieszkaja w pokoju z rodzicami....???? co jest z ludzmi.... gadki typu "nie stac nas na mieszkanie, nie mamy pracy" prosze was...sama mam dom, ktory splacam i bede splacala przez kolejne 30 lat, ale w chwili obecnej nie mamy dzieci, nie mozemy sobie pozwolic,,,, za 3-5 lat tak, ale nie teraz... nie chce mieszkac u rodzicow lub tesciow na 42 m2 w 10 osob i narzekac na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!