Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diaderko

Wasze objawy porodu

Polecane posty

Gość diaderko

hej kobitki.jestem w 38tc. Chcialabym byscie opisaly swe objawy porodu ale nie podrecznikowo ale tak jakos ludzko:) ja od 2h mam dosc mocne skurcze tam w dole tak co20-15min, piecze wtedy strasznie...mam biegunke.ruchy dziecka czuje b.dobrze...czytalam ze takie skurcze moga nawet pare dni trwac...ale prosze napiszcie jak bylo u was? Ps.jak wyglada ten czop i jego wypadniecie?

Gość mańka.dzik
ja jak miałam co 20 minut to ledwo do szpitala dojechałam i w biegu rodziłam z każdą jest inaczej możesz urodzić w 20 minut i 20 godzin.nie widziałam żadnego czopa.jedź do szpitala

Gość mańka.dzik
przy drugiej ciąży od razu poszły mi wody nie miałam skurczy,ale pojechałam do szpitala i przed samym wejściem mnie złapało i też od razu na porodówkę. wcześniej napisałam chyba trochę źle możesz urodzić w 20 minut lub w 20 godzin każda kobieta przechodzi inaczej

ja mialam skurcze cala noc, ale jakos nie powiazalam ich ze skurczami "tymi" z ktorymi idzie sie do porodu, bo byly bezbolesne, napinal sie brzuch bardzo czesto, rano zaczelam zapisywac ich czestotliwosc, powtarzaly sie co 3-5 min, ale jak pisze, byly one bezbolesne pojechalismy do kliniki i zostalam do porodu, rodzilam 3 godziny, pomimo znieczulenia(kiepska pani anestezjolog) cierpialam meki :p ale sie oplacilo sie czop odchodzil mi w kawalkach tydzien przed rozwiazaniem brzuch mialam nisko przez cala ciaze wody odeszly mi na porodowce przy rozwarciu 5-6 cm