Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy Facet Taki jest

Prawdziwy facet powinien...inny nie zasluguje na to miano.

Polecane posty

powinieneś to przede wszystkim zaakceptować, no i szukać tolerancyjnej i wyrozumiałej. z jaką reakcją spotkałeś się dotychczas?

Nie slotkalem sie z zadna reakcja,bo zadna zmoich kobiet o tym nie wiedziala i zadna o tym wiedziec nie bedzie. Nie wazne czy kobieta jest tolerancyjna...Zachowam te chorobe do smierci. Tylko sam ze soba jestem szczery.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
powiedziałeś na początku że to zajebiste jest a teraz uważasz to za chorobę..

boisz się odrzucenia, poniżenia gdy ona pozna prawdę? czy o co chodzi? gdyby mężczyzna mi wyznał tego typu tajemnicę, poczułabym się szczęśliwa, że jest mi w stanie ją powierzyć. to musi być strasznie nie robić czegoś co uwielbiasz, swoją drogą skąd jesteś przekonany co do fetyszu, skoro żadnej nie powiedziałeś i rozumiem, ze nie doświadczyłeś?

Gość muuuuuuuuuuuuuu
no właśnie ???

Kroliczku,nie powiedzialbym Ci o tym ... balbym sie tego co sobie o mnie pomyslisz,ze w twoich oczach przestane byc prawdzieym facetem. Zgadza sie . Nigdy tego nie doswiadczylem ,ale wiem jak dzialaja na mnie damskie stopy. Nie moge oderwac wzroku od zadbanych stopek .

Otworzylem sie przed toba.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
ale przecież w grze wstepnej można lizać kobiecie piersi, brzuch, nogi i zejść do stóp i nie musisz mówić że to lubisz tylko jest to część pieszczot i tyle..

I jak ty to sobie wyobrazasz..ona od razu beezie wiedziala o co chodzi. Tym bardziej ,ze przy kazdej grze wstepnej bede schodzil do stop..

Nawet jeśli z obserwacji byś wywnioskował, ze kobieta jest otwarta na tego typu rzeczy? ta męskość zależy głownie od wyobrażeń kobiety, nie Twojej. Pamiętaj, że każda ma inne preferencje i wyobrażania. nie wszystkie męskość określają przez pryzmat takich 'dewiacji' . W jakim wieku jesteś?

Gość muuuuuuuuuuuuuu
hehe... ale po zejściu do stóp potem możesz calować inne części ciała najpierw spróbuj potem zapytaj czy jej to przeszkadza jak całujesz jej nogi stopy... może będzie lubiła... bo jak zaczniesz od razu że to fetysz itd to samo to słowo odstrasza...

spróbuj raz, obserwuj jej reakcje, jeśli nie będzie protestowała, dlaczego tego nie powtórzyć? w końcu dojdzie do rozmowy, która może pozwolić Ci na ujawnienie swoich upodobań. możesz się pozytywnie zdziwić.

21. Kroliczku,tylko jesli sama by mnie do tego zmusila . Powiedzmy wyszlo by to z zabawy ,gry wstepnej. Czasem zdarza sie ,ze kobieta lubi dominowac nad facetem w lozku ,to dla mnie byloby idealne rozwiazanie. Ale w tradycyjnym zwiazku ,gdzie partnerka nie ma takich zboczen ,to nie wyobrazam sobie tego.

Ale ja nie lubie okazywac swoich slabosci. A dla mnie to jest wlasnie taka przypadlosc. Wolalbym ,zeby partnerka myslala o mnie ,jako o nieskazitelnym facecie.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
ok papa

młody jesteś :P nie poznałeś jeszcze odpowiedniej kobiety i nie dojrzałeś wystarczająco, żeby siebie zaakceptować, myślę, ze z wiekiem nabierzesz samoakceptacji i odwagi przede wszystkim. takie tłumienie odbije się na Tobie niekorzystnie.

Papa mmmmmmm :) . Kroliczku boje sie ,ze dojdzie do takiej sytuacji ,ze swoje pragnienia bede zaspokajal u innych kobiet ,bo zona bedzie dla mnie swietoscia i nie bede chcial jej tak poniewierac. . Zona bedzie do kochania i dbania o nia ,a ta 2 do spelniania swoich chorych dewiacji. :(

No to zastanów się czy większą krzywdę wyrządzisz jej zdradą czy podzieleniem się swoim fetyszem?

to już egoizm, swoją krzywdę przekładasz nad krzywdę przyszłej ukochanej, tak prawdziwy mężczyzna chyba też nie postępuję? ;)

Gdybys sie dowiedziala pijany kroliczku ,ze twoj maz/facet cie zdradzal ,bo wstydzil sie tobie powiedziec o swoich problemach seksualnych ,to byloby to dla Ciebie jakies lagodzace postepowanie?

Innymi slowy czy wybaczylabys mu zdrade z pobudek czysto seksualnych ,nie powiazanych z miloscia?

nie. zdrada jest dla mnie niewybaczalna, ten powód to nie powód to raz, a dwa to, ze facet mi wystarczająco nie ufa, to dwa. fakt, ze się mnie wstydzi to trzy. o konsekwencjach nie wspominając.

Bede pamietal ,gdyby sie zdarzylo ,ze to ty bedziesz moja kobieta ;) . Ide pijany kroliczki,dziekuje za mila konwersacje. :)