Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gcygfh

córka sąsiadki-foto

Polecane posty

Gość a od kiedy nk jest
zamknietym portalem? wlascielem fotki na stronie glownej i tak jest nk nie ta laska wiec kot kogo po sadach bedzie ciagnal? hej autorko jak znasz te laske z profilu to te czarna tez musisz skoro to jej znajoma, poczekaj, wyczuj i bedziesz wiedziala wszystko o takiej Czarnej ;)

Gość dyrektore
Nie strasz nie strasz bo się zesrasz :classic_cool: Za wklejenie linka moga mu zrobić uwaga GÓWNO!!!!!!!

tak tak dobrey rady spoko ale naiwnych gdzie indziej szukaj wogóle nie rozumie jaki cel ma temat a znajoma juz wie o tym

Gość song of love
czarna: kto nie rozumie?

Gość song of love
ta matka jest nieodpowiedzialna. zdjecia malej dziewczynki wystylizowanej na dorosłą kobietę to idealna zachęta dla pedofili.

Gość song of love
napisalam do niej wiadomosc, z pytaniem czy chce zeby jakis pedofil sie ta dziewczynka zainteresowal.

Gość no nie wiem może
Nie chce mi się wchodzić w ten link, ale nie rozumiem po kiego wstawiasz czyjeś zdjęcia?

no nie wiem może zdjecia juz sa usuniete,powodzenia a dla wiadomosci dawno jest ona po 20śmieszni jestescie

Gość song of love
sorry ale ta dziewczynka nie wygladala na po 20

Gość song of love
takaCZARNA song of love naprawde wzruszajace co piszesz widac jestes z pokolenia tych nieodpowiedzialnych i bez wyobrazni rodzicow 🖐️

Gość muuuuuuuuuuuuuu
jest spacja trzeba skopiować i usunąć spację a tak przy okazji to rodizce powinni kontrolować coś takiego przecież to jeszcze dziecko,,

wiecie wali mnie ile jej dajecie zreszta nie musicie wierzyc ma dokładnie 25lat pozatym w sumie kompklement dla niej ze tak młodo ja inni postrzegaja,ale nie martwcie sie ona tez ten temat czyta zreszta fotki usuniete samo za siebie mówi

Gość muuuuuuuuuuuuuu
nie są usunięte bo oglądam ma z 10 lat... poza tym to matka zamieściła te zdjęcia bosą podpisane na innych julci w chorwacji, i ma zdjęcie z mężem ta mamusia i podpisane ja z ukochanym... boże jak matka może być taka glupia i zamieszczać takie foty dziecka..

Wlasnie zobaczylam ta dziewczynke. SZOK. W galerii jest wiecej zdjec. Ta dziewczynka jest tez bez makijazu. Moze miec 8 lub 9 lat. Zobaczycie ja na dalszych zdjeciach.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
a zobacz zdjęcie matki na jednym zdjęciu jak jest rozkraczona masakra jak można dawać taki przykład dziecku

teraz nie rozumie mi si wyswietla moja kolezanka nie ma wiecej zdjec a wy mówicie ze ma 8-9lat chyba nie o tej osobie mówimy

Gość muuuuuuuuuuuuuu
taka CZARNA może przeczytaj instrukcję obsługi nk

Gość jaki psuedoQqQ?????
po huj vpierdalsz kundlu co nie twoje????

Gość jaki psuedoQqQ?????
jestem na sluzbie ale chyba wyjebie twoje ID w powietrze

Gość muuuuuuuuuuuuuu
lecę spać bo jutro rano idę do frycka a potem na angielski od razu bye miłej nocy :)