Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnick

Nienawidzę rozwrzeszczanych bachorów

Polecane posty

Gość samotnick

Czy tylko mnie doprowadzają do szalu grupy rozwrzeszczanych gówniarzy w wieku 5-15 lat? Przez całe late od rano do wieczora i teraz przez całe popołudnie wysłuchuje pod oknem krzyków bachorów którymi nie interesują się starzy i ich jedynym środkiem wychowawczym jest wypuszczenie ich z domu. Niech same się wychowują i niech denerwują innych. Grunt że rodzice maja spokój.

Gość racjaaaaaaaaaakala
mnie też wkurzają, rozumiem, że dziecko małe musi płakać, ale takie dziecko 7 letnie to już dużo rozumie i po prostu nie należy pozwalać na takie wrzaski, a jak nie to w doope i będzie spokój. Kiedyś się inaczej dzieci chowało, teraz strach miec więcej niż jedno dziecko, bo młodzi ludzie sobie nie radzą z wychowywaniem.

Gość samotnick
No właśnie. Dzieci muszą się bawić, ale przeciez nie muszą się drzeć tak, że nawet przez zamkniete okna nie da się wytrzymać. Te u mnie to drą się jak dzikie zwierzęta:/

Gość mnie w ogole drący sie ludzie
wkurzaja, niezaleznie od wieku.Ida takie lysolce i dra sie, albo panienki na caly autobus wczy pociag wrzeszca w telefon. Dziecko to choc glupie., ale takiego starego byka to tylo zamordowac