Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umowilam sie dzisiiii

Umówiłam się dziś na seks bez zobowiązań. Chyba jestem nienormalna ?????

Polecane posty

Sama nie wiem co ja robie :O Namowil mnie ,poznalam go na czacie, strasznie mi sie podoba z wyglądu :( co teraz? a jak sie zakocham ? :( on nie chce nikogo na stale, na poczatku od razu to powiedzial :(

Gość Virus HIV
witaj moja słodka :D

:O

Gość Virus HPV
dołączam się do powitania :P

Gość blellellelelellel
ja juz czekam az wrocisz tu po weekendzie z moralniakem , bedziesz pisala '' wyruchal mnie i sie nie odzywa'' :O daruj sobie dziewczyno takie akcje ,jesli tego nie lubisz

Gość Virus HIV
Kameruńczyk Simon Mol mógł zarażać wirusem HIV także kobiety w Trójmieście. Testy na jego obecność zrobili w Gdańsku m.in. dwaj mężczyźni, których partnerki spotykały się z Kameruńczykiem. Po informacjach na temat mężczyzny, które ukazały się w mediach w Pomorskiem coraz więcej osób chce wykonać test na obecność wirusa HIV. Simon Mol był w Gdańsku we wrześniu ubiegłego roku. Brał udział w Festiwalu "Muzyka Przeciwko Nietolerancji i Przemocy", organizowanym przez Nadbałtyckie Centrum Kultury. Nie wiadomo czy spotykał się wówczas z kobietami. Lekarze obserwują jednak wyraźny wzrost zainteresowania wykonaniem testów na HIV. Od kilkunastu dni codziennie robi je setka osób. Wcześniej było ich średnio kilkanaście - mówi doktor Ewa Zarazińska, kierownik Wojewódzkiej Przychodni Skórno-Wenerologicznej w Gdańsku. Na badania zgłosili się m.in dwaj młodzi mężczyźni, których obecne partnerki miały kontakty seksualne z Simonem Molem. Obaj mężczyźni są bardzo zaniepokojeni. Na razie nie są znane jeszcze wyniki ich testów. Zdaniem lekarzy osób, które miały bezpośredni lub pośredni kontakt z zarażonym Kameruńczykiem może być więcej.

Gość klaustrofobiczna_jazda
też sie umawiałam akurat nic nie złapałam ale ryzyko jest duże bo prezerwatywa nie daje 100% gwarancji najlepiej poproś dziada o badania na HIV i WZW umawiałam się ale dlatego ze chciałam seksu bez zobowiazań, mój partner byl kiepski w łóżku i odczuwałam braki właśnie tylko w seksie jak jesteś sama to możesz sie zakochać albo zaczniesz soba gardzić, że miałaś całą siebie do zaoferownia, a on wziąl tylko wsadził, wyjął, daruj sobie to dno.

Gość krętek blady
Czekam. 😘

Gość Trichomonas vaginalis
Ja też się cieszę. :D

Gość eefedee
z hiv mozna zyc. Nic strasznego w razie czego. Popros o wyniki badan. Jesli bedzie protestowal tzn ze ma cos na sumieniu

Gość dwoinka rzeżączki
Co za okazja. :)

Gość victorian lady
daj sobie spokój dziewczyno. Za 30 minut przyjemności zapłacisz bardzo wysoką cenę. Po co ci później wyrzuty sumienia, żal, smutek, spadek samooceny, ryzyko choroby? Ty podświadomie liczysz na to, że może jednak zakocha się w tobie i będziecie razem, ale nie licz na to. Wyroocha i zostawi, ewentualnie będzie się z tobą spotykał na darmowy seks gdy będzie miał ochotę a później i tak zostawi. A nawet gdyby się zakochał w tobie i chciał być z tobą, chciałabyś faceta, który umawia się na seks przez internet? To nie jest tego warte.

Gość no i kiedy ten seks miał być
bo jestem ciekawa co zrobiłaś :) poszłaś czy nie?

Gość tez chce wiedziec
byl ten sex czy nie???