Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sie bac???

Do lekarza moge pojsc dopiero we wtorek/srode. Powiedzcie czy powinnam sie mart

Polecane posty

Gość mam sie bac???

ic czy to moze tylko hemoroidy. Juz dosyc dawno 3-4x zauwazylam, ze po wyproznianiu pojawia sie u mnie krew. Nidgy sie tym jakos specjalnie nie przejmowalam. Jednak po wczorajszym uleglo to zmianie. Podczas wyprozniania krwawienie bylo bardzo silne jak przy bardzo obfitej miesiaczce, pojawily sie tez skrzepy. Dodam, ze nie odczuwam bolesnosci podczas wyprozniania, siedzenia ani nie wyczuwam zadnych zgrubien. Nie wiem czy to ma zwiazek ale wczesniej przez jakis tydzien mialam biegunke. Rowniez pojawila sie krew i sluz. czytalam, ze to dosyc powszechne. Odczuwam rowniez mdlosci i czasem pobolewa mnie brzuch ale nie wiem czy przyczyna bolesnosci nie jest fizjologiczna...

Gość tak powinnaś, to nie
przeklewki. idż dziś na dyżur w szpitalu i powiedz o krwotoku z odbytu

Gość mam sie bac???
Nie mam mozliwosci zeby pojechac dzis na dyzur do szpitala. Nie odczuwam pieczenia, swedzenia ani nie mam zaparc...

Gość lkjhguioplok
ja tez nei odczuwam a mam takiego guzka i jakby cos sie stalo bym jechala co ty gadasz ze nie mzoesz jechac a co stoi na przeszkodzie ty nei wiesz o tym ze taki krwotok zagraza zyciu???

:o to nie dobrze :o Jakbyś czuła pieczenie miałabyś hemoroidy, po zaparciach może pojawić się krew. A bolało Cie jak się wypróżniałaś? W sensie odbyt :P

Gość kamaje00
to moga byc hemoroidy albo zespol jelita drazliwego albo wrzodziejace zapaenie jelita grubego lub inne choroby tego odcinku ukladu pokarmowego. do lekarza. bedziesz musiala odbyc badanie kolonoskopie.

lkjhguioplok też taki miałam, kupiłam maść AVENOC i pilnowałam regularnych wypróżnień i nie ma guzka, nie ma swędzenia i nie ma hemoroidów :classic_cool: :D

Gość kamaje00
biegunka i krew to typowe objawy.

Gość lkjhguioplok
grey u mnie to wogole nie bylo zaparc i zbagatelizowalam pierwsze objawy bo mialma male plamki krwi , czasami pieklo a teraz mam taka juz spora zylke bylam u lekarza mam otrex 600 doustnie i czopki ruskorex , nei ma sie czego wstydzic

Gość mam sie bac???
Nie bolalo mnie podczas wyprozniania. Jak zobaczylam tyle krwi to doznalam lekkiego szoku. Bylo to dla mnie zaskoczenie. Pomyslalam, ze to moze obfity okres jednak sie mylilam. Dodam, ze krew byla jasnoczerwona. Dzisiaj korzystajac z toalety krew sie nie pojawila.

lkjhguioplok ja nie poszłam do lekarza :o na szczęście minęło :) Kurcze wizyta u proktologa wydaję się ujowa :o

Gość lkjhguioplok
uwazam ze musisz isc do lekarza , na zdrowy rozum nikomu krew bez przyczyny nei leci no jedz kazde pogotowie cie przyjmnei, wstyd od zdrowia wazniejszy??? grey ja poszlma do rodzinnego powiedzila ze narazie mnie badac nie bedze, zna ten problem wiec spoko

Gość mam sie bac???
Do najblizszego pogotowia mam 50km i nie mam mozliwosci dojazdu. Facet zabral samochod i wroci za kilka godzin. Poza tym mam dzis wesele. Jestem starszą...

Gość tak mozna..................
to idź jutro! nie rozumiesz, że to poważna sprawa?