Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ile ile ??????????

ile mialy wasze niemowlaki kiedy zaczly zabkowac?

Polecane posty

jak to przechodzily? kiedy dostrzeglas pierwszego zabka ? moja ma skonczone 3 miesiaceniedlugo 4 bedzie miala i az sie boje bo zbliza sie wielkimi krokami ten czas....:O

Gość a ja.....
jak miał 9mies. wyszedł pierwszy ząb

ohhh myslalam ze to szybciej nastepuje :P wiec jeszcze kilka miesiecy spokoju :D

Gość a ja.....
nikt nie powie Ci, kiedy będzie to u Was. Normalnie dzieci ząbkują między 6 a 12mies. Większość mi znanych 8-10mies., ale są i takie, które w 2miesiącu czy w 14 mają pierwsze zęby

Mój miał chyba 4 albo 5 m-cy. Straszne to były dni. Wyrzynały się dwa na raz. Była marudny, nie chciał jeść. Tragedia ogólnie :o

Gość takajednamamasynka
mój synek miał 5 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząb. W okolicach 4 miesiąca zaczął się ślinić, gorzej przesypiać noce. Każde dziecko inaczej to przechodzi. Niektóre mamy nie wiedza co to ząbkowanie.

Gość drewniana mucha
7 miesiecy

no tak wiem ze roznie tylko chcialam taka srednia :) fajna babka z forum zartujesz tak wczesnie ??

moja miala kolo 5 miesiecy bardzo szybko sie wszystkie wyrżnęły po 2 naraz szły i wogole ją nie bolało nic spokojna była tylko się śliniła zycze żebys tez tak miala :)

Gość wredna małpa27
9 i 6 mieś

Gość rjuvbhie
Mojemu dziecku pierwszy zab wyszedl w wieku 8 m-cy. Ogolnie zabkowanie przechodzilo bez problemu-zednego placzu, marudzenia, jadlo normalnie.

Gość stiflers mom
Moja corka zaczela się slinic jak miala 2.5 mca. Babcie mowily-zab wyjdzie lada dzien. Wyszedl jak miala 6 miesiecy. Troche czasem popiszczala w nocy,ale ogolnie nie było źle. Jadla,spala,wszystko ok. Nie boj się na zapas,moze bedzie jak u nas

Gość anilka
moj syn mial rok, i zabkowal jeszcze przez kolejne pol.

Gość chicco
4 miesiące 1 ząb :) b. wcześnie:)

Gość 11122256666
córa 5 , syn 4 miesiace

Ciekawi mi od czego zależnym jest, że jedne dzieciaki mają bardzo szybko pierwsze ząbki, a inne bardzo późno.

Gość mama zaraz dwojeczki
Synek moj mialm dokladnie 3 miesiace i tydzien jak wyszedl mu pierwszy zabek, drugi 2 dni pozniej i tak polecialo...

Gość fionne
pomyliło mi się - 7 miesięcy, a 8,5 jak zaczęło raczkować :-) :-) :-)

Pierwszy tydzień 7 miesiąca:)Wyszły dwie dolne jedynki - bez większego dramatu - tylko z 2 miesiace wczesniej zaczal sie okropnie slinic

mój miał 4 miesiące i 10 dni, a na nastepny dzien wyszedl mu drugi, ja nie wiem co to zabkowanie:) Po prostru w pewnym momencie maluch zaczyna mi strasznie plakac i to znak ,ze przebil sie zabek, płacz trwa ok minut. Teraz za 10 dni skonczy roczek i na dzisiejszy dzien ma 10 zabków,w tym ostatni wyszedł wczoraj:) Kazde dziecko jest inne i nie ma co porownywac, popytaj mamy i tesciowej jak wam wychodziły żeby to pewnie dzieciaczkowi beda wychodzic podobnie:)

Gość pierwszy zab wyszedl
jak miala dokladnie 10 miesiecy. slinila sie juz od jakiegos 3 miesiaca, a ok 2-3 miesiace wczesniej poplakiwala troszke wieczorami. noce byly spokojne. nastepny zabek po ok miesiacu, i mniej wiecej tez po miesiacu wyszly nastepne- 4 na raz, gorne jedynki i dwojki. tragicznie nie bylo ale az tak dobrze tez nie. nocami troche poplakiwala.

Gość sfeminizowanydrewnianykocur
Moja miała 5 miesięcy i odrazu dwa szły :)