Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany 26 letni

miesiąc w związku tematy o dzieciach

Polecane posty

Gość zdegustowany 26 letni

czy to już nie ma kobiet, co chcą żyć wygodnie bez dzieci, leniwiąc się w sobote w łóżku, jeżdżąc na wycieczki, góry, jeziora, zagranica... ja nie chce dzieci, ja chce zwiedzać, poznawać nowe miejsca czerpać to co najpiękniejsze. A moja niedawno poznana już wczoraj, fajnie by było mieć dwójkę dzieci przed 30 stką, a ma 24....... ręce opadają....

Gość półsłówka...
ja mam odwrotnie. jeszcze nigdy nie poznałam faceta, który dzieci nie chce mieć :/. a ja nie chce

Gość facet84praqe
też nie chcę mieć dzieci,moja dziewczyna chce.Powiedzialem jej ze jak kupi nam mieszkanie to będzie miala dziecko.

Gość taka ona w warszawie
ja nie chce miec dzieci a moj face tego nie rozumie. Nie chcialam kiedy go poznałam, nie chce teraz i raczej nie bede chciała. Wolałabym sie spełniać, zawodowo, podróżować, miec czas na wszystko, wyjeżdzac na weekendy, kupowac sobie to na co mam ochote. Nie mam zamiaru siedziec w pieluchach, ograniczac sie, zbierac pieniądze na dziecko. Z tym, ze ja mam 23 lata, moj facet 30 - i on juz o dzieciach mysli... a kiedy go poznałam... zapewnial ze dzieci nie chce - dlatego z nim zostałam. Teraz nagle zmienił zdanie i pojawił sie problem :/