Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutki kosciotrupek

Jestem CHUDA bo nie chce mi sie jeść.

Polecane posty

mam 24 lata. Jestem chuda jak źdźbełko trawy, same kosci, od 4 lat. Pewna jestem ze mam jakieś zaburznia łaknienia. Nie jestem zadną bulimiczka czy anorektyczką, nie mam jadłowstrętu, nic mnie nie obrzydza, jest tylko jedno ALE, ja po prostu nie mam kompletnie apetytu, mi sie nie chce jesc mimo iz czuje ssanie w zolądku, ale czuje tylko fizyczne objawy głodu a głodna dalej nie jestem.Nie mam tego bodźca ktory mi powie " jestes glodna", tylko czuje ze mam pusty żołądek. Nie moge przez to przytyć bo za mało jem, a jeśli jem wiecej to tak jak bym w siebie wpychała na siłe, bo nie jestem głodna. Nie odczuwam głodu normalnie :(:(:( Przeciez kazdy lekarz by mnie wyśmiał. zawsze tylko "jedz wiecej i jedz wiecej", jak bedziesz wiecej jesc to przytyjesz. I co tu robic?? mieszkam teraz za granica ale tutaj sa gorsi lekarze niz w PL. Chyba mam jakies osłabienie bo strasznie dużo spie, ostatnio 17 godzin spałam a i tak obudziłam sie nie jakos super wyspana.... Jeżeli ktos miał podobny problem do mojego prosze o jakakolwiek porade bo boje sie ze niebawem znikne :(....

podnosze......

Gość krucafuks
Kozieradka ponoć zwiększa apetyt, po angielsku fenugreek. Kupisz w sklepach z suplementami(jako kapsułki), alboe w dziale przypraw egzotycznych(nasionka do zaparzania).