Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siunia22

jestem chrzestną i kupuję to.... :)

Polecane posty

Gość z litości podniosę
:(

Gość kwiatowa łąka
szału nie ma zwłaszcza z pozytywką a co do karuzeli to mysle ze dziecko juz to ma bo zazwyczaj rodzice sami jeszcze przed porodem kupują to na łóżeczko

Gość rogi doprawiam uwaga!!!!!
mi sie podoba ta karuzela. jest sliczna!!!!! ta pozytywka, eeee nie...

Gość ą ę ć ó ł
No karuzela fajna, a to pierwsze mi się nie podoba. Możesz kupić jakąś tego typu pamiątkę z grawerką, ale akurat to nie mi się nie podoba. Może jeszcze poszukaj czegoś.

Gość kl;asklfjas
kup karuzele, jezeli jeszcze nie maja, to pierwsze to raczej nie

mnie się właśnie pozytywka podoba, przynajmniej będzie pamiątka...a karuzela jest banalna i krótko się nia dziecko będzie cieszyć

Gość siunia22
no to ja nie mam pojęcia.... a karuzeli nie mają, gdy by mieli to bym się nie zastanawiała czy kupić czy nie-żal.............. doradźcie mi..... przecież nie kupię kolczyków ani złotej łyżeczki.....

Gość siunia22
teraz to mnie załamaliście....... cały czas myślałam o tych prezentach... pozytywka-aniołek wg. mnie jest fajnym prezentem, pamiątką, jest na niej grawer, ma piękną muzyczkę, którą maleńka już teraz będzie słuchała a w przyszłości gdy będzie starsza będzię kojarzyła tę melodyjkę z dzieciństwa co do karuzeli, jest słodka, te misie, oraz rzutnik na sufit co jest coś takiego łał, to nie ma się podobać rodzicom to ma być coś co rozwija umysł dzieciątka

Śliczne prezenty zwłaszcza pozytywka będzie piękną pamiątką. Mój synek dostał od chrzestnej srebrny obrazek z aniołem stróżem i to jest jedyna jego pamiątka ze chrztu. Zabawki, mata edukacyjna itp poszły w zapomnienie, pieniądze ma mały na koncie tylko ten obrazek przypomina nam o chrzcie.

Gość teosia
pozytywka OK,pomysł niebanalny:) karuzelka tez jak najbardziej:)

eee to mzoe kup jakas pamiatke, np tego anilka plus grawer i do koperty wloz z 200zl. bardziej im sie to przyda niz same gadzety.

Gość siunia22
no wiem.... może i fakt.... sianko też dobry prezent.... ale ja myślę o małej... oni nie są rozrzutni, mała nie ma nawet żadnego pluszaka na którego mogła by patrzeć i się rozwijać..... proszę napiszcie jeszcze coś....

Gość teosia
nie dawaj kasy,kup ta karuzelke!!

no jesli mialabym wiebierac z tego co podalas, kupilabym pamiatke i dala kase w koperte. zabawki itd mozesz kupowac od siebie, bez okazji. moze oni nie sa rozrzutni,bo nie maja czym rozrzucać?

Gość siunia22
teosia..... ja cały czas myślałam nad takim prezentem już 3 miesiące mam to na oku... no bo to jest faktycznie fajne! a co dam kasę i co? mała do sklepu za to nie pójdzie :)

Gość siunia22
mają kasę... ale to są tacy wiecie, wszystko musi być poustawiane, wszystko po kolei, dla nich są rzeczy ważne i ważniejsze! z resztą to mój brat :) nie wydają kasy na duperelki, a dzieci takie coś lubią :)

no to kup mu to co sobie wypatrzylas:) karuzelka jest sliczna. anilek taki sobie,ja nie przebadam za takimi gadzetami, ale jak chcecie pamiatke,to moze byc:)

Gość siunia22
pamiątka musi być na całe życie, czyli najważniejszy jest grawer obojętnie na czym będzie, a karuzela ma być dla małej żeby miała na co oczka wytrzeszczać, już sobię wyobrażam jak się będzie śmiała do tego :P mój słodziak

Gość teosia
pomysł na prezent masz dobry, trzymaj sie tego, dziecko bedzie mialao i zabawke na teraz i pamiatke na przyszlosc:) buzka dla malenstwa:)

Gość siunia22
:* dla Ciebie też :)

To już wolałabym to drugie, przynajmniej dziecko sie zajmie na chwilę a anioł z pierwszego linku to okropny badziew :o potem musiałabym sie jeszcze tłumaczyć dlaczego nie mam tego ohydztwa gdzieś na wierzchu postawionego :o

Gość viola555205
ciekawe ile Ty byś wydała..... nie bądź śmieszna.... sama pewnie nie masz co zjeść na śniadanie.....