Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_wystraszona_88

panicznie się boję!

Polecane posty

Gość jestem_wystraszona_88

Witajcie! Od kilku stresuję się, że mogę być w ciąży. Mój cykl trwa 26-28 dni, dziś jest dzień 31 i wciąż okresu nie mam. Nie byłoby to nic dziwnego gdyby nie fakt, że mi nigdy bądź prawie nigdy okres się nie spóźnia (już raczej pojawia się wcześniej). Mam stałego partnera, z którym ZAWSZE się zabezpieczam. Stosujemy prezerwatywy. Nigdy żadna nie pękła, nie zsunęła się, mój chłopak stara się nawet wyjść ze mnie, nim dojdzie do wytrysku. Kochamy się różnie, w dni płodne i niepłodne. Ostatnio 18, 20 i 23 września. Od środy wieczór jestem zestresowana. W piątek popołudniu (tj. 2 dni po oczekiwanym @) zrobiłam test z apteki - negatywny. Wczoraj wieczór i dziś rano odczuwałam lekkie mdłości, jest mi niedobrze (ale nie wiem, na ile wpływu na to nie mają nerwy i milion rzeczy wyczytanych w internecie!). Dziś rano zmierzyłam temperaturę - jest 37.6, dreszcze, fatalnie się czuję - jak przy przeziębieniu. Czy słusznie się denerwuję??

zrób test z krwi, jak ciąża bedzie wykluczona a okres spóźni sie ponad 2 tygodnie to idź do lekarza organizm to nie zegarek, możesz zawsze mieć regularnie a tu raz nie, tak sie zdarza i o ile spóźnienie jest mniejsze niż 2 tyg to jest to normalne skoro zawsze stosujecie gumke i nigdy zabezpieczenie nie zawiodło to obstawiałabym że się przeziębiłaś, stąd złe samopoczucie i spóźnienie