Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapsel tymbarka

to nie żart !

Polecane posty

Gość kapsel tymbarka

czy kobitka mająca w posiadaniu co tu dużo mówić- przystojnego kolesia jest lepsza w pewien sposób od tych,które nie mają wgl faceta albo jak już mają to przeciętnej albo brzydkiej urody ? mają powody by czuć się lepiej takie panny ? wiem,że dla was moze to się wydawać dziecinne, prostackie,idiotyczne,psychiczne , bez sensu itd... ale mam taki problem z tym ,że jakaś dziewucha wyhaczyła taki okaz i co tu dużo mówić- czuję się gorsza,czuję ,że takie laski są lepsze ode mnie ...

Gość kapsel tymbarka
podnoszę . . .

Gość lillllit
lepsza nie jest, ale często ludzie się wywyższają mając ładną kobietę czy na odwrót - co jest głupie

Gość kapsel tymbarka
ale na takich ludzi patrzy się w inny sposób, ma przystojniaka więc jest rozchwytywana- np. w oczach innych facetów ....;> za duzo o tym myślę ;/

Gość Brak pomyslu na nicka.
pokaz jego fote ,ocenimy

Gość kapsel tymbarka
kogo fotę ? nie cierpię takich panien co mają przystojniaków, bo mając takich- mają wszystko ...

Gość sffsfsfsfsfsffsfsss
dla jednej przystojniak ,dla innych ot zwykly przeciętniak. To jasne ,ze NIEKTORE dziewczyny moga czuc sie lepiej ,czują sie ladniejsze, bo w ich mniemaniu wyrwały kogos zajebistego :) Podobnie jak z samochodami ,ktos kupi Jaguara ,czuje sie lepszy od innych i mysli ,ze inni mu tego zazdroszczą heh

Gość kapsel tymbarka
dzięki za takie fajne porównanie. ale ja dalej się czuję gorzej od takich panienek ...;/