Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia626

Kochanego ciałka nigdy za wiele

Polecane posty

Gość Andzia626

Witak wszystkich...chciałabym poznać wasze zdanie w bardzo dla mnie ważnej kwestii:) Mianowicie mam 175 cm wzrostu i ważę 69 kg boję się, że to za dużo. Czuję się grubo, denerwują mnie moje uda oraz wałeczki na brzuszku kiedy się schylam. Czy mężczyźni woleliby lżejszą i mniej "puszystą" kobietę??

przestań gadać głupoty nie jesteś gruba....... a tak w ogóle to mężczyźni nie lubią jakiś wieszaków bądz sobą oko podmaluj i tyle oby nie za dużo bo mężczyźni wolą bardziej naturalne kobiety......... najlepszym kluczem do serca mężczyzny jest uśmiech dużo uśmiechu a wtedy będą pod wrażeniem;) twojej osoby;) mówię ci znam się na rzeczy;D

Gość giennek
Tak malinka sie pocieszaj i inne grubaski. Buahahhaha Ja lubie szczuple,zgrabne, wysportowane dziewczyny, ani chude ani grube. A te wasze "kobiece ksztaty" to sie rowna zazwyczaj wieka dupa z cellulitem i wielkie cyce spadajace do pasa fujjjj. Idz jedna z druga pobiegac i mniej zrec to moze jakis facet sie wami zainteresuje.

Gość Sylkaaaaa
ja mam 162 i waze 58 kg chlopak mowi ze jestem idealna.

Jejku, mój mąż też mówi, że jestem dla niego idealna. Ale co z tego? Wiem, że kilka kg by mi się przydało :D Z kolei on lubi takie chudzielce :D A ja nie mam szans przytyć.

Gość o,ludzie
matko, nienawidze jak ktos sam o swoim brzuchu mówi brzuszek, i to jeszcze w kontekście nadwagi:(:(:(:(

Gość Andzia626
Gieneek chcę Ci oznajmić że bynajmniej nie mam celulitu na pupie i jestem bardzo aktywna np. 3 razy w tygodniu chodzę na treningi siatkówki, 2 razy w tygodniu jeżdżę na basen o do tego biegam. Po prostu nie lubię swoich ud ani brzucha który mógłby być jeszcze bardziej umięśniony i zgrabniejszy.