Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Kosciol katolicki jest organizacja gorsza od faszystow i nazistow razem

Polecane posty

Glosi bzdury o jakims glupim bogu, oszukujac miliony ludzi. Nikt nie zwraza uwage na to, ze w przeszlosci kosciol wszczynał wojny, mordowal, wspierał ruchy jak hitleryzm w Niemczech. A dzis nadal oszukuje i okrada biednych ludzi i cale panstwa.

Gość ptasiek nastroszony
sie lewactwo wypierdziało....co wiedziało

Gość to zrób sobie
dlatego trzeba szukac prawdziwej a nie tkwic przy tradycji ojców i dziadków

Gość obrażanie uczuć religijnych
jest karalne !

Gość Zdzisiek
i tak bozia cię kocha!

Gość ptasiek nastroszony
uczuć religijnych Chrześcijan nie. trendy jest obrażanie a potem uznanie tego za sztuke , ale my sami Chrzescijanie za takowych się uważających jesteśmy temu winni. przez te wszechobecną mizantropie. a Miłosierdzia trza a nie ofiary

Gość ptasiek nastroszony
nie KK tylko lud pracujący miast i wsi

Gość no więc ten tego i tamtego
Jest jakaś opcja, aby ani zlotówka z moich dochodów nie szkła na organizacje kościelne? Bo kościoły są dofinansowywane przez państwo z podatków :/ A ja już wolę oddać na Fundusz Ochrony Wombatów Tropikalnych te moje kilka zł w ciągu roku

Gość Pani Kitsune
Prawda.

"Jest jakaś opcja, aby ani zlotówka z moich dochodów nie szkła na organizacje kościelne? Bo kościoły są dofinansowywane przez państwo z podatków" Np. w Niemczech tak jest. Całkowicie oddzielili wiarę od polityki, nakładając podatek od wiary. Ci którzy zadeklarowali jakąś przynależność religijną łożą na tę instytucję. Szkoda, że tak nie ma w Polsce...

Gość obrażanie uczuć religijnych
ja tylko informuję, ponadto z tego co mi wiadomo 4 lipca w prokuraturze zostało wszczęte postępowanie przeciwko obrażaniu uczuć religijnych na forum o2, osoba, która jest odpowiedzialna za obrażanie jest podobno obserwowana i gromadzone są dowody, jeżeli ta sama osoba pisze też na kafeterii to tylko pogarsza swoją sytuację

słabe to musżą być uczucia skoro moze je byle dureń " obrazić " . a autorka to chyba ma jakiś kompleks wobec KK , bo takie głupoty wypisuje ,ze szok . .i to nie pierwszy raz .