Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaj

dziwnie zadowolona

Polecane posty

Gość jajajaj

posluchajcie od 2 lat zmagam sie z ciaglymi zmianami nastroju wizyty u psychologa nic w zasadzie nie dały....bo nadal sie to pojawialo skupilam sie na swoim facecie ciegle pretensje sprzeczki kłótnie jednak rok czasu razem ostatnie 3 tygodnie byly dla mnie koszmarem ciegle podddenerwowana do tego stres w pracy i znow skupilo sie to na Nim w nocy prosilam o pomoc ze nie wiem co sie ze mna dzieje powiedzial ze pomoze i rozumie rano jednak stwierdzil ze nie moze byc w takim zwiazku powiedzial ze to koniec ze jak zobaczy ze sie zmienilam to wrocimy do sibie ze to mozliwie nastepnego dnia rozmawialam z kolezanka o moich nastrojach poradzila zbadj hormony zbadalam !!! wyniki masakryczne lekarz stwierdzil ze cud ze jakos jeszcze funkcjonowalam on stwierdzil ze dobrze ze wiem co mi jest ze moge to leczyc zachowuje sie tak jakby mnie nie zostawil ale ja nie umiem normalnie z nim rozmawiac mam zal ze sie odwrocil gdy prosilam o pomoc i wsparcie

Gość jestem kobieta i mowie
a temat do czego przypiac??

Gość jajajaj
:) jestem zadowolona ze to sie skonczylo juz wiem co mi jest i wiem czy moge liczyc na partnera wiedzial ze mam problem ale zerwal teraz powinno mu byc glupio

Gość jestem kobieta i mowie
aha

Gość jajajaj
a co o tym sadzisz?