Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

wasi znajomi pamietaja o waszych urodzinach imieninach ?

Polecane posty

Gość jaka laska ?
p twoicj imieninach i urodzinach nikt nie pamietal ? nie dostales zyczen nawet smsem albo mailem ?

Gość lol3
mam to samo. pamietam o wszystkich. a oni nie. nawet jedna osoba wiedziala ze mam ale specjalnie nie zlozyla. zerwalem znajomosc bo to straszna egoistka byla

Gość tez nie pamietaja
ale ja nie obchodze swoich imienin, urodzin ani zadnych innych wlasnych "swiat" ;)

Gość lepiej, że nie pamiętają
''nawet rodzina nie pamietala trzeba bylo im przypominac '' ja nie obchodzę imienin, nawet wolę żeby ktoś nie pamiętał i nie składał mi życzeń. Krępuje mnie przyjmowanie życzeń.

Nigdy nie obchodziłam imienin i nawet nie wiem kiedy są. Urodziny też bez pompy bo nie mam takiej potrzeby. Daty najbliższej rodziny mam zapisane żeby się nie obrazili jakbym zapomniała. Dla mnie są bardziej istotne rocznice niż urodziny czy imieniny

Ja niestety nie pamiętam swoich urodzin. To było tak dawno... Ale ważne że się urodziłem i jestem teraz tutaj ;).

Gość własnie zamierzam zatuc
bo prawda taka ze ludzie iza doooope tyko tym od ktorych zaleza abo tym ktorzy im imponuja i wedlug "dzisiejszych standardow" se sexy i trendy. Jak jestes ciota to nawet wlasna matka ma cie w doopie. Takie czasy i nie pierdolcie mi zyeby ze jest inaczej.

Gość zyciowe problemy prawiczka
:O

Gość pap pappapappapa
O mnie nikt nie pamięta :( Tylko moja mama i jeden kolega. Zawsze wysle smsa albo zadzwoni a reszta ? Ja pamietam o wszystkich ,zawsze skladam zyczenia i czesto nawet dziekuje nie uslysze :O Lezalam w szpitalu ,wiedzieli ze tam jestem i nikt nie przyszedł . Tylko poza tymi dwiema osobami. Mamą i najlepszym kolegą. Jestem żalosna chyba ze tak sie narzucam

Dziwny macie pogląd na tą sprawę. Jeśli można spytać czym się kierujecie?

O mnie raczej pamiętają, chociaż zdarza się że ktoś zapomni. W tym roku mnie kolega mocno zaskoczył. Rok temu spotkaliśmy się na piwie akurat w moje urodziny i powiedziałem, że mam. On to zapamiętał, zapisał i w tym roku mi przysłał sms z życzeniami. Nieźle się zdziwiłem.

Gość zdolowanyb.
smsa dosytalem na imieniny

Gość zdolowanyb.
i kartke mejlem na urodziny