Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmileczka

Żałuję, że się nie wyszalałam...

Polecane posty

Gość Emmileczka

Nie mam o z kim porozmawiać na ten temat, a muszę się gdzieś wygadać. Jestem 27-letnią mężatką, mój mąż to wspaniały facet, przystojny, dobry i w ogóle cud miód malina. Jest starszy ode mnie o 6 lat. Kiedy się z nim związałam miałam 22 lata, był moim pierwszym chłopakiem. On przede mną miał trochę dziewczyn, nigdy nie wnikałam ile, nie obchodzi mnie to. Ja wiążąc się z nim byłam dziewicą i teraz zaczynam żałować, że nie spróbowałam z innym, że się nie "wyszalałam" po prostu. W łóżku układa nam się dobrze, chociaż jakiegoś wielkiego szału nie ma. Ale też nie czuję się zaniedbywana itp. Jednak chciałabym zobaczyć, jak to jest z kimś innym, spróbować... Dręczy mnie to, chociaż niby wiem, że to głupie. Nie chcę przecież niszczyć mojego małżeństwa, zdradzać i porzucać człowieka, który mnie kocha i którego kocham ja. No ale te myśli nie dają mi spokoju... :(

Gość ehtrere
rozumiem to:) ale przygotuj się n a to, że za chwilę Cie tu zjadą :)

Zastanów się też dobrze czy to jest na 100% żal, że nigdy z nikim innym nie spróbowałaś, czy może jakieś irracjonalne poczucie zazdrości bo on kogoś miał...tudzież po prostu w łóżku układa Wam się gorzej niż byłabyś gotowa przyznać.

Gość Emmileczka
Po prostu chciałabym wiedzieć, jak to jest z kimś innym. Trochę popróbować, posprawdzać zanim zwiążę się z 1 facetem na całe życie. W sumie to naturalne, prawda? Dziwne, że kiedyś tak nie myślałam.

Gość katarzynnkaa
Powiem Ci, że mi z pierwszym chłopakiem wydawało się, że jest dobrze. Bo niczego innego nie znałam. Dopiero z kolejnym poznałam co to prawdziwy seks, co to rozkosze, zatracenie się. smutne jest to, że nawet nie masz do czego porównać, więc nawet nie wiesz czy jest Ci dobrze, czy źle. Wydaje Ci się że tak powinno być i tyle.

To zależy. Ja nie odczuwam potrzeby sprawdzania jak to jest z innymi bo z obecnym mi dobrze. To nie musi być kwestia porównania. Może po prostu czegoś Ci brakuje, stąd ta chęć sprawdzenia. Inna sprawa - to o czym się myśli nie zawsze pokrywa się z tym co zrobione przyniosłoby satysfakcję.

Gość głupia wrażliwka
Jestem troszkę starszej daty, bo mam 40 lat :) kiedyś było trochę inaczej, dużo więcej dziewczyn traciło cnotę dopiero z mężem. Wśród moich koleżanek trzy były dziewicami - dziewictwo traciły dopiero z mężem. Niekoniecznie po ślubie. Każda potem zdradziła męża. Po 10, 15 latach... Każda tłumaczyła to właśnie tak "chciałam zobaczyć, porównać, przekonać się, bo niczego innego nie znałam".

Gość głupia wrażliwka
Moorland - a jak długo jesteś ze swoim? Nie mówię że to zasada, ale mi się wydaje, że gdybym wciąż była z jednym i tym samym facetem, to też by mnie ciągnęło by spróbować jak to jest z innym. Tak sądzę.

Kilka lat, ale zdaję sobie sprawę, że nie ma porównania między tym, a dekadą czy dwoma. Ciekawość w sumie rzecz ludzka, ja jestem w o tyle dziwnej sytuacji, że sobie doskonale zdaję sprawę jakie miałam szczęście, że trafiłam na kogoś z podobnymi upodobaniami. Pewnie gdyby nie to sama zastanawiałabym się jak to jest z innymi. W samym myśleniu nie ma nic złego ;)

Gość Emmileczka
Moorland - a długo już jesteś ze swoim facetem? Przyznam, że mi takie rzeczy chodzą po głowie gdzieś od 2 lat, tak gdzieś rok po ślubie się zaczęlo... :( Naprawdę nie jest mi dobrze z tymi myślami.

Ale nie jest Ci dobrze, bo źle się czujesz, że nie spróbowałaś, czy nie jest Ci dobrze bo tak myślisz i masz wyrzuty sumienia?

Gość Emmileczka
Moorland - jedno i drugie.

Gość Emmileczka
mysle o murzynie z duza czarna pałą

Gość Ewaaaaaaa
ja mam 40 lat i nie chcę z nikim innym próbować:) autorko zdradziłabyś męża? takie myśli to chyba nic złego, to zwykłe fantazje...

Gość Emmileczka
Ale śmieszny podszyw :/

Cóż, domyślam się, że może Cię sumienie gryźć, ale to naprawdę nic nadzwyczajnego. Jeżeli nie planujesz zdrady i rozwodu to może postaraj się właśnie rozwinąć te myśli zamiast je na siłę odpychać. Może kiedy zaczniesz analizować je w bardziej realnym i detalicznym świetle problem sam zniknie.

Gość Emmileczka
Ubiorę się w lateksowe ubranie z otworem na pochwę i pójdę pod akademik gdzie mieszkają nigeryjscy studenci. Możesz któryś zgodzi się mnie puknąć swoim czarnym fallusem. Wtedy będę spełniona jako kobieta, żona i matka.

Gość lloooo
Ja natomiast się wyszalałam, miałam wielu facetów, przeżywałam wspaniały seks, nie powstrzymywałam się, jeśli odczuwałam duże pożądanie. W obecnym, kilkuletnim związku (już małżeńskim), seks nie jest rewelacyjny, ale nie jest też zły, chociaż ja uważam że to normalne po paru latach. Powiem Ci jednak, że w związku liczy się najbardziej pokrewieństwo charakterów, wspólne cele, dogadywanie się bez kłótni itd... natomiast seks nie musi być z górnej półki. Jednakże - jednocześnie rozumiem że masz ochotę na innych facetów. Tym bardziej że nigdy żadnego innego nie miałaś. Musisz wybrać: - albo zdradzić tak by się nie dowiedział - albo odrzucić te myśli i być wierną Niestety powiem Ci, że prawdopodobnie w obu przypadkach będziesz mniej lub bardziej nieszczęśliwa. Generalnie jestem zdania że życie jest jedno i nie am sensu się umartwiać, poświęcać w imię jakichś celów.

Gość fgfgfgghgh
czesc. ja jestem w tym samym wieku ale nie mam męża niestety... mam tylko chlopaka. fajnie ze masz juz męża bo jak widac nie kazdej to dane :( ale nie zazdroszcze ci tego, ze on ostro ruchal przed toba a dla ciebie byl pierwszy ;) ja bym takiego nie chciala, wiec poniekąc rozumiem cie. on sie wyszalal, wyruchal, a ty nic... no ale widzialy galy co braly..

Gość Emmileczka
Obawiam się, że rozwijanie tej myśli może doprowadzić do zdrady. Zdarzyło mi się patrzyć z pożądaniem na innych facetów. Eh...

Gość lloooo
jestem po prostu szmatą i mam strasznie rozciagniętą pizdę od tego ruchania przez tylu facetow

Albo i nie - właśnie najlepszym byłoby dobrze się zastanowić, też mam oczy i widzę przystojnych, atrakcyjnych facetów, ale sama doskonale wiem, że gdybym realnie miała zdradzić to po prostu bym tego nie zrobiła. Takie myśli z zasady nie odchodzą, najlepiej usiądź i dobrze się zastanów skąd to się wzięło, czy naprawdę chciałabym innego mężczyznę niż Twój mąż, czy samo pożądanie wystarczy żebyś zdradziła i - co najważniejsze - co można ewentualnie poprawić w małżeństwie, żeby seks był zajebisty, a nie "w miarę dobry"/

Gość lloooo
Jestem po prostu kobietą wyzwoloną. Pamiątką po tych czasach są moje murzyńskie bliźniaki. Tato nieznany. Szkoda tylko że teraz gdy idęz moimi dziećmi ludzie plują na nasz widok. :(

Gość 235235235
Nie rozumiem dlaczego nie możesz po prostu zdradzić ale tak uważnie, żeby się nie dowiedział? Masz za słabą psychikę na to?

Gość ódbija sie to, ze on wczesniej
szalal, trzeba bylo wziac sobie lepszego faceta

Gość Emmileczka
Tylko skąd ja mam wiedzieć, jaki powinien być/mógłby być seks, skoro byłam tylko z 1 facetem? :(

Gość ódbija sie to, ze on wczesniej
zbyt duza wage przykladasz do roznic;)

Każdy ma jakieś fantazje, zna mniej więcej swoje potrzeby. Poza tym eksperymentujcie - tego, czego mogłabyś się nauczyć z innymi równie dobrze możesz z nim ;) Pokombinujcie i wybierzcie co się Wam podoba.

Gość fwg34t345t345
To tak jakbyś wciąż mieszkała na wsi, zabitej dechami, słyszałabyś że gdzieś jest świat, ale nigdy nie opuściłabyś granic wioski. Mówienie że "jeśli ci tam dobrze, to pozostań tylko przy marzeniach o miastach, świecie" byłoby trochę bez sensu.