Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfw4rt4

ŚLĄSK Szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość sdfw4rt4

Cześć Wam, mam 26 lat i szukam dziewczyny.Do tego desperackiego aktu że tak to śmiesznie nazwę zmusiło mnie to że mam problem z poznawaniem dziewczyn i zawsze trafiam na nieodpowiednie dlatego może tą drogą uda mi się poznać miłość swojego życia.Jestem po złamanym sercu już rok sam i od tego czasu zebrałem siły żeby zacząć nowe życie.Pracuję, mam pasje, hobby, zainteresowania, nie jestem ciepłą kluchą i desperatem ani prawiczkiem.Mam 185cm, ciemne kasztanowe włosy, 85kg, mam normalną budowę, nie jestem otyły i tak dalej.Podobno przystojny jestem ale nie mnie to oceniać Szukam dziewczyny przede wszystkim kulturalnej to dla mnie ma bardzo duże znaczenie gdyż pochodzę z dobrego domu i dobrze mnie wychowano dlatego oczekuję tego samego od partnerki.Wygląd nie gra roli choć oczywiście liczy się dla mnie, jeśli chodzi o cechy fizyczne to podobają mi się szczupłe i smukłe dziewczyny z brązowymi włosami ale to nie ma tak wielkiego znaczenia Przede wszystkim dziewczyny która jest nastawiona na związek i miłość i wspólne życie, żadne przygody i oferty matrymonialne mnie nie interesują .Jeśli jest tu jakaś taka dziewczyna i również podobne cele to proszę napisz do mnie shattered85@wp.pl

Gość owia
witam, nie ty jeden masz taki problem, nie wiadomo czy nie podpuszczasz?