Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innassdfffdh

Wyjechałam na studia i czuję się taka samotnna

Polecane posty

Gość innassdfffdh

Nie znam nikogo, nie mam do kogo się odezwać :( chcę do domu! pomóżcie!

Gość mam to samo////
1 rok? Ja zaczynam drugi i nikogo nie poznalam :(

Gość innassdfffdh
tak pierwszy :( masakra, w mieszkaniu tak pusto... nikogo nie znam, miasto wielkie i obce...

Gość mam to samo////
doskonale cie rozumiem :O na początku bylo okropnie, nie wiedziałam co robić , potem na uczelnie i było jeszcze gorzej , chyba jestem nienormalna nie potrafię nawiązywać znajomosci ,usmiecham się jak głupia a naprawdę czuję straszną pustke :/ Wszyscy gdzies wychodzą ,spotykają sie a ja siedze w domu . Nikt mnie nie zaprasza a ja nie chcę się wpraszać , nie wiem czy mnie chcą.

nie ma co plakac ja 2lata po maturze wyjechalam do rodzicow do uk wrocilam rok temu do poznania a pochodze z koszlaina bylam sama i jakos zyje teraz meiszkam w akadmeiku, rozpoczelam inny kierunek bo tamten to niewypal, pracuje, bo studia zaoczne czego ryczysz? ogarnij sie i zaproponuj jakies spotkanie na piwo czy cos ;)

hej hej dziewczyno przestań studia to najlepszy okres w życiu!!! już w poniedziałek poznasz ludzi zaczną się imprezy:) a jutro pewnie przyjadą wspólokatorzy i będzie jeden wielki melanż naprawdę ja wspominam studia jako coś wspaniałego i Ty też będziesz bądź otwarta, uśmiechnięta a zobaczysz spodoba ci się powodzenia :-)

kaceprduch - ja dzisiaj rowniez zaczelam swoje studia zaoczne mialam inaugarcje i pozniej od razu wyklady i juz sie z jedna dziewczyna styknelam, caly dzien chodzilysmy razem ;) a co za problem sie odezwac? na przerwach jakos to samo wychodzilo ze sie kazdy kazeego pytal skad jest, gdzie pracuje itp jak zaproponowac? normalnie na forum ie ze do jednej osoby a po prostu czy sa chetni na takie spotkanie integracyjne

Gość innassdfffdh
ja zaczynam zajęcia dopiero we wtorek, nie znam nikogo, bo jak na razie nie było żadnych spotkań integracyjnych... wiem, że tak jest na początku, kiedy wyjeżdża się z rodzinnego miasta i staram się nie rozklejać, ale ta pustka mnie dobija