Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaagagagagaa

co sądzicie o zachowaniu mojego męza...............?okropne

Polecane posty

Gość aaagagagagaa

nie wychodzilam przz pol roku nigdzie na zadna impreze, mamy male dziecko, wiec gdy wkoncu udalo mi sie wyrwac z domu i zorganizowac nocną opieke do małej i zaprosilam znajomych z innego miasta zeby do9 nas jechali i poszlismy z nimi do klubu mąz wszystko zepsul? poszlismy do klubu mąz twierdzil ze ma tam znajomosci ze wstep za darmo i wogole ze tak fajnie w sumie na internecie tez piękne opisy fajne zdjecia...wiec poszlismy tam......... b ylismy tam od godz.22giej do ok1wszej w nocy i ludzi na caly klub bylo moze 10osoób!!!!! porazka, nikt nier tanczyl .... a my poszlysmy sie wybawic a mąz i mąz mojej kolezanki siedzieli razem gadali pili sobie soczek(bo nie piją) a my drineczki niby fajnie ale klimat okropny bo nie moglysbmy sie wybawic wyszalec.... potem juz nam sie nawet tematy skonczyly i tylko sie uzalałysmy jak tu malo ludzi i ze sie nie rozkreci.... a mąz zdenerwowal sie gdy mu powiedzialam zebysmy zmienili klub na inny w ktorym wiecej ludzi zeby sie zabawic an nie siedziec tylko.... a on sie zdenerwowal i powiedzial że moge do innego klubu isc ale sama z moimi znajomi a on wraca do domu!!!!!!!!!!!!! kolezanka byla wkurzona bo jechali 100km do nas a tu taka masakra wiec powiedzialam męzowi ze mi glupio tez przed znajomymi i ze juz nigdy do nas nie wpadna i wogole za takie cos.... oni tez mają dziecko i musieli je z kims zopstawic i wogole.... chpodzi glownie o to że mąż mi kazał isc samej z moja kolezanką i jej męzem na inna impreze a on wraca do domu czyli mu na mnie nie zalezy????!!?? ma mnie gdzies .... ma gdzies moje uczucia ze bym tanczyla sama a oni razem,....itp... ogolnie nie jest zazdrosny gdybym nawet na calą noc do kolezanki na jakas domowa im-[reze poszla.... to normalne? jemu nie zalezy... a moze on taki obojetny bo czeka az ja zaczne sama chodzic i wtedy on bedzie mial pretext do tego zeby sam tez tak robil i sam chodzil sobie??? wtedy bedzie mogl powiedziec ty chodzic to ja tez??o to mu chodzi?

Gość aaagagagagaa
dodam jeszcze ze moja kolezanka ze swoim męzem są razem 6lat a my 4lata a jej mąż tyrzymal ją za reke jak szli ulicą, przytulał w klubie mowil i siedzial kol,o niej.... a moj siedzial dalej ode mnie tzn naprzeciwko... nie trzymał jak idziemy ulicą... itp... on mnie nie kocha?? czulam sie gorsza od kolezanki zdołowana ze ona ma lepiej:(

Gość do ejnwkefn,w
ile masz lat? Takie problemy miałam w wieku 16, a nie 20 czy 30.

Gość facjatta
e tam, nadinterpretujesz. mąż po prostu znalazł "okazję", a ty postawiłaś to tak : "mój mąż, fujara, znajazł taki lokal, chodźmy gdzie indziej". Troche dziecinna ta cała sytuacja, no ale cóż. Moze na drugi raz podejdx do meża trochę inaczej i na pewno nie bedzie stroił fochów

Gość przelot_em
Powinnaś porozmawiac o tym z mężem a nie pytać na forum. Cos tam u Was komunikacja szwankuje, najlepiej takie nieporozumienia wyjasniac od razu na bieżąco aby nie narastały wzajemne oskarżenia i żale. Pogadaj na spokojnie, niech emocje opadną bo łatwo słowem się poranić.

Gość aaagagagagaa
mam 25 a mąż 26. tzn chodzi mi o to że: mąz kolezanki mily widac ją dobrze traktuje, szanuje, w klubie ją pocieszal mowil ze bedzie lepiej ze mozemy zmienic miejsce a moj mowil ze mnie z nimi zostanie i wraca do domu!!!!!!! chodzi tez o to że czuje sie taka niczyja.... ze moge isc gdzie chce i on nie ejst zazdrosny... a moze on tak robi po to zeby tez pojsc sobie gdzie chce...?

Gość mama podwojna;)
ale dziecinada:(tez mi siedziec z kolezanka i sie uzalac,a co chcialyscie?rozebranych panow na scenie?

Gość eh a gdzie goscinnosc
znajomych po takiej podrózy było zaprosic do siebie a nie do klubu za free

sory ale macie problemy:Omialam takie jak bylam nastolatka:P i bez trzymania za reke czuje sie najwazniejsza osoba w jego zyciu on po prostu nie lubi chodzic parkami,za raczke jak dzieci z przedszkola