Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zapytanie..............

objawy zainteresowania nieśmiałego faceta

Polecane posty

jak w temacie.. Jeśli ktoś z Was stworzył związek z nieśmiałą osobą, niech napisze, jak się objawiało zainteresowanie z jej strony na początku znajomości.. Lub jeśli ktoś jest nieśmiały, niech napisze, w jaki sposób próbuje poderwać drugą osobę. Chodzi mi tu głównie o nieśmiałych facetów. Mam z takim kontakt i sama nie wiem już o co Mu chodzi:/ Z góry dziękuję za wypowiedzi..:)

Gość MarkoVujtovic
Ja jestem niesmialy. A jak to robie? Podchodze do wybranki od tylu, jedna dlonia zakrywam jej oczy, druga wsuwam pod spodniczke, delikatnie dotykajac wnetrza jej ud. Nastepnie dlon kieruje w strone majtek, po czym wsuwam ja do srodka i pieszcze jej lechtaczke. Druga dlonia nie zakrywam juz oczu, wsadzam ja pod bluzke, masuje piersi. Jezykiem zasadzam sie na szyi, lizac ja, nastepnie kieruja sie w strone ust - ona delikatnie przechyla glowe w moja strone i nasze jezyki sie spotykaja. Nastepnie ona sciaga majtki a ja wsuwam swojego, i czuje jej cieplo i wilgotnosc, i ja posuwam. W taki sposob okazuje swoje zainteresowanie :)

świetnie.. ale chodziło mi o bardziej subtelne sygnały.. :)

Gość podryw na mameje?
:D

Gość MarkoVujtovic
na chwilę obecną wypróbowałem to na jamniczce mojej sąsiadki

Rozumiem, że wszyscy tutaj są przebojowymi ludźmi, którzy nie mają takich problemów? :(