Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony intrygant

co myślicie o dziewczynie, która tak pisze??

Polecane posty

Xxxxx mam do Ciebie prośbę... Podrywaj sobie kogo chcesz, bzykaj kogo chcesz, jak chcesz i gdzie chcesz, ale nie mów mi o tym, BŁAGAM!!!! Robiąc to wyrywasz mi serce!! Dobrze wiesz, ze nie wyleczyłam się z Ciebie, Ty jesteś inny, Tobie poszło doskonale... Chcę żebyś był blisko, chcę się przyjaźnić, ale oszczędź mi takich informacji, bardzo Cię proszę... Pozwól mi funkcjonować, tak, zeby na mojej twarzy nie musiał pojawiać się smutek...I tak z nim walczę, a Ty mi tego w ten sposób nie ułatwiasz...

ej no znawcy ludzkiej psychiki wypowiedzcie się. dodam moze tylko, ze ta kobieta ma rodzinę, męza i male dziecko. napisała tak do mnie. pracujemy razem, a ja swego czasu, kiedy jeszcze nie wiedzialem ze jest zajęta, kręciłem sie, i cudowałem, zeby zwrócić jej uwagę.

Gość maturks4
Marny melodramat z Pcimia rodem

Gość aha ii ach
oś takiego... bardzo podobnie napisałam kiedyś do kogoś, az dziwne. Ta dziewczyna jest chyba moją "bratnią duszą", nawet słownictwo podobne uzywa

Gość jestem niersmiala
laska bierze cie na litosc:P ma nadzieje ze bedziesz znia

Gość jestem niersmiala
i jak widac jest dziwka:)

Gość aha ii ach
jeśli jest do mnie podobna, to raczej już mu sie bzyknac nie da. dziwię się tylko, że utrzymuje z nim kontakt, może musi.

pracujemy razem, ni emozemy sie nie widzieć. chyba popełnilem błąd, rozkręcając tę znajomośc w złym kierunku