Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremowo-biała sukienka...

Sukienka na wesele.

Polecane posty

Gość kremowo-biała sukienka...

Hej! Za kilka tygodni szykuje mi się wesele u kuzynki. Kupiłam już sobie sukienkę w kolorze nieokreślonym.... Jest to biel lekko wpadająca w krem. Ponoć słyszałam, że w bieli nie wypada, ale jeśli jest subtelna i taka, której panna młoda by nie założyła - to nie ma problemu... Co o tym sądzicie? http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2011/C25_0009_061R_0.jpg]&set=key[rotate],value[1.65]&set=key[width],value[1976]&set=key[height],value[2310]&set=key[x],value[1772]&set=key[y],value[398]&call=url[file:/product/large] tutaj link do sukienki.

Gość anio...łek
Ja "przełamałbym" tą suknie jakimś paskiem i dodatkami np.bransoletkami i kolczykami w mocniejszym kolorze i obowiązkowo pazury pomalowane na koral lub limonkę.Suknia jak najbardziej OK:)

Gość kremowo-biała (?) sukienka
do tej sukienki kupiłam sobie złote buty... jeśli chodzi o dodatki to mam zamiar założyć złoty, długi łańcuch z piórami, złotą bransoletkę i we włosy jasno-brązowy kwiat. :)

Gość lilyloo
nieeeeeeeeeeeeeeee.......

Gość kremowo-biała (?) sukienka
lilyloo nieeeeeeeeeeeeeeee....... dlaczego?

Gość Pandzior
Myślę, że to nie bęzie dobry pomysł, kiedy się w niej wybierzesz....może jeszcze masz czas na zmianę.

Gość gdegdegetgey
to jak koszula nocna a nie kiecka

Gość aneczkkka
eeej jeśli jest skromniejsza od panny młodej to zakładaj :) biel bym sobie darowała bo zawsze jest ryzyko ze bedziesz sie tego wieczoru lepiej prezentowała a to w sumie jej wieczór w dodatku jedyny takii w zyciu

Gość aneczkkka
eeej jeśli jest skromniejsza od panny młodej to zakładaj :) biel bym sobie darowała bo zawsze jest ryzyko ze bedziesz sie tego wieczoru lepiej prezentowała a to w sumie jej wieczór w dodatku jedyny takii w zyciu http://vsevidno.com/news/detail.php?id=1

Gość Biało-kremowa (?) sukienka
wesele jest w przyszłą sobotę... :) Wg mnie kiecka jest krótsza, więc Panna Młoda na pewno takiej nie założyła poza tym jest też skromniejsza.