Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meta555

owulacja po tabletkach anty

Polecane posty

Gość Meta555

po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, kiedy wystąpi pierwsza owulacja ? Chodzi mi o pierwszy cykl...czy to prawda, że moze wystąpić dużo wcześniej niż na 14 przed miesiączką ?????

Gość Meta555
nikt nic nie wie ? :(

po tabsach any mozesz miec nawet i za tydzien, roznie bywa, regulacja tego wszystkiego, moze trwac nawet i pol roku. Tabsy anty to hormony, wiec nie ma się co dziwić. organizm musi dojsc do siebie. :) ahh. i uwazaj. przez ok 6 miesiecy po odstawieniu jest bardzo łatwo zajść w ciążę, ale jest duze ryzyko,ze dziecko będzie chore. Moja znajoma wpadła podczas brania i niestety, ale ma córę bez rączki.

Gość Meta555
dzięki, ale błagam dziewczyny nie wypisujcie takich głupot że po tabsach sie dzieci bez rąk rodzą ! Znam kilkanaścioro dzieci, urodzonych właśnie po tabletkach i są 100% ZDROWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obecnie moja koleżanka jestw ciąży z bliźniakami, zaszła w łaśnie w pierwszym cyklu po odstawieniu. Rodzi za miesiąc. Wszystko jest z dziećmi OK. Nie wolno straszyć kobiet takimi sugestiami !!!!!! Ja bym raczej chciała wiedzieć, czy mi owulacja może wystąpić zaraz po okresie i tyle.