Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limoni

jak jest w burdelu??

Polecane posty

Gość limoni

czyli można dotykać ta kobietę po piersiach itp np?

Gość rftttttttttttttttttttt
można cipę lizać

Gość limoni
no tak tyle to ja wiem że nie można i całować że się też nie daje ale cichala bym wiedzieć jak to wszystko wygląda

Gość Ha hah
Pójdź do zobaczysz:/

Gość jak w szkolnym sklepiku
:classic_cool: wchodzisz wybierasz płacisz(możesz się odświeżyć)konsumujesz(to nie lizaki tylko seks bez namiętności, buziaczków) mija czas puka ochroniarz dobierasz czas :classic_cool: oczywiście po uiszczeniu opłaty i wychodzisz ;)

Gość w szkolnym sklepiku
można się odświeżyć?

Gość limoni
masakra... Mój facet tam był ... Kiedyś mnie zdradził tam w delegacji jak był... No wiem wiem każdy powie głupia baba ale wróciłam do niego i męczy mnie ten temat

Gość chybastaroświecka_________
Współczuję :( Zdrada z panną z burdelu chyba gorsza niż z jakąś kobietą "normalną", bo świadczy o tym, że facetowi obojętne gdzie wkłada - i nie ma szacunku do siebie.

Gość w domu publicznym
to są przebadane i dbają o higienę :classic_cool:

Gość limoni
to było 2 lata temu po roku naszego żyćia razem.... No ale zgodzę się:( męczy mnie to do tej pory... Urodziny kolegi wszyscy nachlani i nie wiadomo co jeszcze i kolega postawil wszystkim... Zastanawia mnie to bo oni ze sobą pisali smsy dzień po;/ właśnie tak to odkryłam

Gość limoni
ciągle myślę jak to robili czy się dotykali i co tam mogło się dziać skoro wymienili się numerami

Po co Ci to wiedzieć? Po co się chcesz dobijać, jeśli np dowiesz się, że całowali się, dotykali namiętnie, on ją tam całował ? Po co Ci to sobie wyobrażać. Jeśli to było np w mieszkaniu jego kumpla to to nie był typowy burdel tylko panienki jakieś - striptizerki z dodatkowymi usługami ;) Jeśli jesteś w stanie mu to wybaczyć i nie myśleć o tym przez kolejne 20 lat to z nim bądź i musisz to wyrzucić z pamięci. Jeśli nie jesteś w stanie tego zrobić to niestety musisz się rozstać.

Jeśli o tym ciągle myślisz to powinnaś się rozstać - brutalne, ale prawdziwe. Ja bym nie wybaczyła :( bo tak jak Ty bym ciągle o tym myślała :( Straciłabym w tym związku tą szczerą miłość, jakieś oddanie itd. Straciłby w moich oczach na pewno :( Chociaż pewnie tak jak Tobie ciężko byłby się rozstać, bo jednak kochałabym mimo wszystko. Ale kobieto męczyć się będziesz :(

Gość limoni
sama już nie wiem męczy mnie to ... To było w warszawie w burdelu... Oczywiście on uważa że to "w sumie nie zdrada bo tam nie było uczuc" nie wiem po co o to pytam tak poprostu

To nie zdrada, bo nie było uczuć.. Nie uważasz, że to idiotyczne tłumaczenie, by się usprawiedliwić i by odwrócić kota ogonem i by było, że Ty przesadzasz?

Gość w domu publicznym
z kotem to już przestępstwo ! :classic_cool:

Gość limoni
moja zasada zawsze było to że zdrady nie wybacze i jeszcze w twarz takiemu napluje a jak widziałam u koleżanek np że wybaczają zdradę to za głowę się łapałam że takie głupie są... No i się sama przejechałam i jak widać wybaczyłam ... Sama siebie nie rozumiem

Gość przecież zależy w jakim
czy tam u kogo. Na twoim miejscu to bym cipy nie lizał bo w wydzielinie z pochwy mogą być choroby weneryczne w tym HIV :P

Wiadomo, że łatwo powiedzieć komuś z boku - zostaw go ;) Ale czy Twoje koleżanki dobrze na tym wyszły? Są szczęśliwe z myślą, że koleś je zdradził? Myślę, że po prostu o tym nie mówią.

Gość limoni
głupie to mało powiedziane nie interesuje mnie to jak on to sobie tłumaczy... . I wiem że to zwykła zdrada... Jak wszystkie i perfidna

Gość limoni
no jedną udaje że tego nie było druga się rozeszla ale tu inna historia mój facet był na dnie pił wtedy itp po tym od 2 lat jest ideałem faceta i tu jest właśnie problem

Gość jest tak
Wybierasz, ale kurwa może Cię odrzucić jeśli jesteś zbyt wstrętny np. gruby bez zębów!!! Jeśli już się zgodzi, to prysznic, kładziesz się, naciąga Ci kondoma na fiuta, smaruje gumę lubrykantem poślizgowym, włazi na Cie bie lub Ty na nią, wykonujesz kilka/kilkanaście ruchów frykcyjnych, spuszczasz się, schodzisz, prysznic, płacisz i koniec zabawy.Jeśli seksisz na czas, to po orgazmie, jeśli Ci fiut stanie, możesz zacząć od nowa, ale z reguły kurwy nie chcą dalszej zabawy. Żadna nie da spuścić się jej do środka vaginy, mimo, że są badane i czyste pod względem wenerycznym.

Gość W celu uswiadomienia
Jak twoj facet pisal z laska z agencji dzien po, to nie byla ona profesjonalna.