intymna86 0 Napisano Październik 2, 2011 dziewczyny, mam prośbe, może któraś z was miała podobną sytuację. 10 dnia cyklu mieliśmy niezbyt bezpieczną sytuację - stosunek bez zabezpieczenia, nieskończony we mnie,no ale kontakt był. po 36h wzięłam escapelle. 17 dnia cyklu, przez 7 dni miałam krwawienie przypominajace okres (tylko bezbolesne). w ciągu ostatnich 3 tygodni prowadzilam bardzo rozregulowany tryb pracy. teraz jest 38 dzień cyklu, a ja wciąż nie dostałam okresu. zrobiłam jeden test 36 dnia cyklu (w ciągu dnia - test firmy Apteo) i wyszedł czysty - żadnej drugiej kreski. dzisiaj - 38 dnia cyklu powtórzyłam test (tym razem z porannego moczu). wynik wyglądał tak,że w miejscu kreski T pojawiła się kolorowa, blada krawędź. nie było bladego koloru na całej powierzchni kreski, tylko delikatnie na samej krawędzi. czy którejś z was coś podobnego się zdarzyło? zamierzam powtórzyć jutro rano test..po raz trzeci i iść do ginekologa w ciągu najbliższych dni,jeśli nie dostanę okresu. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach