Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eljott0311

Dziewczyny, jest mi tak strasznie przykro...

Polecane posty

Gość eljott0311

... I nie wiem jak mam się teraz zachować. Spotykałam się kiedyś z fantastycznym chłopakiem, który po jakimś czasie właściwie z dnia na dzień stwierdził, że nie możemy być razem i, że chce, abym była tylko i wyłącznie Jego koleżanką. Jakoś się z tym pogodziłam, chociaż nie ukrywam, że było mi ciężko po tym jak dawał mi nadzieje... W końcu wyjechał za granicę, na dość długo. Gdy nadszedł dzień Jego urodzin, napisałam mu życzenia na maila - bo stwierdziłam, że "tak wypadało". I nie ukrywam, że tak naprawdę to chciałam utrzymywać z Nim kontakt... I wszystko było w porządku. Zaprosiłam Go na studniówkę i zgodził się. Ale ostatnio dowiedziałam się, że "znowu mi się coś wkręciło", że "katuje mu banię", ale, że na studniówkę ze mną pójdzie... Wiem, że powinnam Go olać i wcale Go nigdzie nie brać, ale to strasznie trudne. Lecz z drugiej strony... Poszedłby ze mną i co? Po tym czego się dowiedziałam? Przecież wiem, że nawet żeby mi serce pękło, to On i tak ze mną nie będzie, ale i tak nie wiem co zrobić...

Gość nie katuj nam bani
jw :(

Gość zosja samosja
zaproś kogoś innego bo po studniówce bedzie jeszcze gorzej

Gość szz
meczysz sie tylko niepotrzebnie i robnisz sobie złudzenia...

Gość eljott0311
Wiem, że powinnam się przełamać, ale to fakt, że chyba mam jeszcze jakąś tam głupią nadzieję...

Gość pokaż nam lepiej picz
albo cycki zamiast pieprzyć jakieś nudne brednie 🖐️