Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyueruudcoericeki

co dolega tej dziewczynie????ona jest jakas chora

Polecane posty

Gość uyueruudcoericeki

kolezanka w pracy.Niby inteligentna,ładnie się wysławia ale zachowanie porażka...KAzdemu zdarza sie yc rozstrzepanym ale u niej to przybiera ogromne rozmiary...W mieiscu gdzie ma wpisac date urodzenia wpisuje czesc daty urodzenia a czesc dzisiejszej...wracając po zwolnieniu lekarskim zapomina go zabrać,przychodzi do pracy pare godzin za wczesniej bo sie pomyliła,idąc nie zauwaza biurka i nie mal na nie wpada,czesto sie spoznia...itd...I wiecznie tylko zdziwione oczy i "przepraszam zapomniałam"

Gość uyueruudcoericeki
niby wszyscy sie smieją bo nie zaburza to rytmu pracy...jej praca jest akurat taka że to nie przeszkadza w duzym stopniu,ale dla mnie to anormalne...Nie ma dnia zeby ona była normalna

Gość być
może, że tak jest.

Gość 1a2b5j
moze ma jakies problemy osobiste po prostu

Gość a czym ona sie zajmuje w pracy
???co??

Gość ciekwska000
Dokładnie czym się zajmuje i gdzie pracuje, że jeszcze wogóle tam pracuje

Gość ciekwska000
Napewno jest roztargniona i zamiast skupic sie na pracy myslami jest gdzie indziej

Gość eruudcoericeki
call center babku

Gość eruudcoericeki
**baNku** tez bywam roztargniona kazdy ma takie dni ale ona ta ma kazdego dnia to jest dziwne....nigdy nie widziałam kogos o takim rozkojarzeniu...jakby byla zaburzona albo wiecznie nacpana:O

Gość ciekwska000
Albo to taki typ osobowsci,a jak w kontaktach z innymi czy ona si dogaduje z ludzmi czy raczej jest na uboczu.

Gość Śmierć jest moją siostrą
Mam podobnie i wiesz co się za tym kryje? Potworna depresja i nerwica, fobia społeczna... Wszyscy ludzie się ze mnie naśmiewali, a ja czułam, że stres robi ze mną okropne rzeczy...

Gość eruudcoericeki
dogduje sie ale to tak ze ma dwie kolezanki i tylko z tymi dwoma od innych sie izoluje..tamte dwie ją bardzo lubią.W zespole jest 120osoób

Gość ciekwska000
Ja bym powiedziała, ze to jest introwertyczka poprstu taki charakter. Gdyby miała depresje nie wychodziłaby z domu...

Gość Śmierć jest moją siostrą
A ja musiałam wychodzić, mimo tego że byłam chora. Wszyscy mi tylko dokuczali, że jestem tępa i gapowata, więc załamałam się...

Gość ciekwska000
Ja tez mam cos takiego mam non stop cos gubie o czyms zapominam. W kontaktach z ludzmi tez pojawiaja sie problemy, wszytsko zaley od mojego nastawienia. To strasznie przeszakdza w pracy.

Gość ciekwska000
Śmierć jest moją siostrą I jak walczysz z tym dalej, czy juz masz problem z głowy? Czy pracujesz?

Gość eruudcoericeki
ta dziewczyna jest raczej optymistyczna...dosc energiczna usmiecha sie czesto wiec to nie deprecha...No moze troche nerowowa jak jej komp sie psuje to wpada w furie i wiele rzeczy ją szybko drazni ale ogolnie jest smieszna nie jakas malkontentka.Moze ćpa???//

Tak, jak nie wiadomo co robi, to na bank ćpa...co za ludzie. Może po prostu jest zakręcona jak domek ślimaka, może ma problemy ze snem przez co ciężko jest się jej skoncentrować...może być masa powodów.

Gość eruudcoericeki
k