Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

detralexiarka

które pieluszki jednorazowe warto kupic?

Polecane posty

Gość rimmelllllllllllllllllllllll
kido z polo są niezłe

Gość gość
Dada Gaga Tescowe zieloneHappy

Gość pisze sie Huggies
huggies maja sztywne i twarde wykonczenie nad pupa wiec nie polecam

Gość z dady, rossmanowe to taka
zbita wata :o

Gość ja lubię huggiesy
i pampersy ;)

Gość dobre są też
te z Aldiego cena ok 16 zł nie przeciekają nie odparzają i są chłonne. Ja używam teraz 4 więc za 16 zł mam 32 pieluchy :)

Gość okfdkjfdkfj
Pamiętam jak jeszcze kompletnie nie miałam doświadczenia z innymi pieluchami niż Pampers i Bella Happy (ta ostatnia przywieziona z Polski) i poprosiłam mamę żeby jak przyjedzie przytargała ze sobą pieluchy Huggies premium bo akurat takie nan necie widziałam i oj kurcze jaka byłam zawiedziona jak otworzyłam paczkę :D, pieluchy jak z papieru makulaturowego, szorstka gumka na plecach i co najgorsze, falbanki i ogólnie nogawki jakieś szerokie to znaczy wysoko wykończone i wszystko się przelewało, już nie mówiąć że sztywne to cholerstwo i twarde a dodatkowo nadruk jest kiepskiej jakośći bo te ich Kubusie Puchatki były odbite na body :/. Jak się córka urodziła to miałam jeszcze od mamy z Polski Bella Happy 1 i były lepsze od Pampers New Baby bo te ostatnie przemakały notorycznie, potem zaczęliśmy kupować Pampers Active Baby (nie odpowiadały nam bo są silnie perfumowane) i na końcu pozostaliśmy przy Baby Dry i uważam że są genialne, poza tym w między czasie kusiły mnie inne pieluchy (miejscowe marki) włącznie z tymi z Lidla i okazało się że wszystkie sa grube i wilgotne w środku po nasikaniu .