Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarna88

luteina 50 podjezykowa

Polecane posty

Gość ciezarna88

witam wszystkie panie . jestem w 8tc mam dosc mocne bole w macicy i piersiach. dostalam od ginekologa luteine 50 i mam zarzywac 1x oczywiscie podjezykowo, ale to jest tak paskudne ze nie moge tego trzymac pod jezykiem . stad moje pytanie czy mozna jokos to obejsc. jest mi strasznie po tym nie dobrze nie dosc ze mdlosci mam od rana do poludnia to jeszcze to swinstwo kaza jesc. gdzies wyczytalam ze podaje sie to na podtrzymanie ciazy ale ja takich problemow nie mam. tylko te bole. prosze o pomoc moze mozna te tabletki polykac?? pozdrawiam wszystkich:)

Gość nuna 2314sdf
jeśli lekarz przepisał luteinę pod język to pod język a nie połykać.. nie musisz brać tego rano, możesz po południu a dobro dziecka powinno być najważniejsze bo silne bóle w ciąży to niedobra oznaka. pozdrawiam

Gość ciezarna88
jak nie dobra oznak ,jak dobra jak nie chyba bardzo dobra , przeciez to sa poczatki nawet 2 miesiecy malenstwo nie ma , przeciez bole sa normalnym objawem ciazy. mi lekarka powiedziala ze to wiezadla w macicy sie rozrastaja i przeciez sama macica sie zmienia .