kamykoszka 0 Napisano Październik 2, 2011 Witam. Już 2 tydz. brałam antybiotyki,które zmniejszają skuteczność tabletek anty. Dzisiaj (czyli w dzień w którym powinnam zacząć przerwe od tabletek anty) niezauważenie pękla gumka;/ Więc chce na wszelki wypadek wziąć tabletke po i myśle o tym żeby nie robić w tym miesiącu przerwy na okres (czyli po prostu wziać dziś tabletke z następnego blistra) aby nie mylić plamienia po tabletce po z okresem. Czytałam też o tym że podczas brania tego antybiotyku nie powinno sie robić przerwy w tabletkach. Co o tym sądzicie? Lepiej nie robić przerwy? Proszę o szybką odp. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 2, 2011 nie rób przerwy ja też brałam escapelle przy tabletkach anty i nie miałam żadnego dodatkowego krwawienia po esca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamykoszka 0 Napisano Październik 2, 2011 Dzięki ;) Założyłam jeszcze raz podobny temat,tylko lepiej przybliżyłam syt. i zadałam więcej pyt. które nasunęły mi się w międzyczasie. Jak mozesz to zobacz : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4978375 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach