Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masta of disasta

Wybielanie skóry na zdjęciach w photoshopie

Polecane posty

Gość masta of disasta

Uwielbiam bladość, staram sie unikac słońca, jednak tych wakacji mnie opaliło. mam kilka zdjęć, które oczywiście chce wrzucic na facebooka, ale naprawde nie wyglądam fajnie w opaleniźnie :/ można "wybielic" sobie skóre za pomocą programu photo scape? jeśli tak to bardzo proszę o instrukcję jak to zrobic. p.s. zalezy mi tylko na rozjaśnieniu skory, a nie całego zdjęcia. Za góry dzięki

Gość da się pewnie że się da
Otwierasz zdjęcie , i z paska narzędzi wybieraz gąbkę i tam masz 3 opcje 1-ściemnienie 2-rozjaśnienie 3- gąbka wybierasz rozjaśnienie i ustawiasz wielkość pędzla no i pojaśniasz ale jest też lepsza wersja tejże roboty ale to dużo pisania jest i jest bardziej profesjonalne

chodzi ci o photoshop czy photoscape ? ten drugi to byle co jest i tam nie przerobisz zdjęcia o jakim mówisz ja pracuję tylko na photoshop i go polecam,choć nie jest łatwy to warto się nauczyć na nim pracować

Gość masta of disasta
Pracuję na photo scape, ale jak polecasz photoshop to chyba go sobie ściągne...

tak,photoshop jest zajebisty na początku jest cięzko ale z czasem jest ok i super fotki idzie w nim robić, pobierz wpierw wersję próbna sprawdź,czy zdołasz go opanować powodzenia

Gość eilnya3
da się pewnie że się da Otwierasz zdjęcie , i z paska narzędzi wybieraz gąbkę i tam masz 3 opcje 1-ściemnienie 2-rozjaśnienie 3- gąbka wybierasz rozjaśnienie i ustawiasz wielkość pędzla no i pojaśniasz ale jest też lepsza wersja tejże roboty ale to dużo pisania jest i jest bardziej profesjonalne tą metodą wychodzą strasznie sztuczne i lipne rozjaśnienia :o

Gość Mala damka
a da sie w ogole sciagnac fotoshopa w innej wersji niz demo?

jest też inna metoda,na rozjaśnienie skóry a photoshop możecie pobrać pełną wersję na stałę z torentów

Gość jeśli nei chcesz kraść to
zamiast photoshopa użyj gimpa

Gość masta of disasta
Właśnie, jak pobierać z torentów?? może ktoś linka dać do tej strony co da sie normalnie ściągnąc ten photoshop albo gimp??

Gość halo leute
http://torrenty.org/ trezba założyć tu konto założenie jest płatne 11 zł ale potem masz allez free najlepsze programy

Gość masta of disasta
dzięki za link do torentów ale na razie nie skorzystam, spróbuje znaleźc na chomikuj coś

Gość peork83029
http://www.filesonic.com/file/1490455431/Adobe.Photoshop.CS2.FINAL.PL.Inc.Serial-DECOY.rar (w razie czego usuń spacje z adresu) ps. trzeba być idiotą, by płacić za dostęp do torrentów, jak wszystkie torrenty w sieci są darmowe. Przykład: 1. http://thepiratebay.org/torrent/3599479/Adobe_Photoshop_CS2_PL__-__%28ISO%29 2. http://www.kat.ph/search/Photoshop%20CS2%20PL/ Z torrentów i tak nie polecam ściągać. Wszystko czego ci trzeba znajdziesz na: www.peb.pl

Gość masta of disasta
Dzieki za linki ;] sęk w tym że nie umiem za bardzo z nich ściągać, ale mam nadzieje że jakoś sobie z tym poradze... najgorzej bedzie jednak z samym wybielaniem, trzeba to robić ręcznie?? bo jeśli tak to ja na pewno wyjade za kontury swojej twarzy... :/