Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stiarne

szukam pomocy

Polecane posty

umiescilam moj wpis nie tu gdzie trzeba i skopiowalam go na chirurgie plastyczna. Czy jest tu jakas pani po nieudanej plastyce powiek ? Znacie dobrego chirurga plastyka ktory podejmie sie reoperacj powiek bedzie to nie latwa operacja chciala bym aby to byl chirurg z Warszawy. Zabieg mialam prawie 3 miesiace temu i dzis wygldam okropnie wstydze sie pokazac gdziekolwiek a moje zycie ograniczylo sie do wyjscia do sklepu jak musze i do pracy. Zapraszali mnie na darmowa poprawke w klinice w ktorej robilam zabieg , ale ja juz tam nie pojde bo im nie ufam .Nie chca nawet oddac moich pieniedzy . Dziewczyny uwazajcie komu oddajecie swoje cialo do poprawki . Ja myslalam ze poszlam w dobre rece . Dzis bardzo zaluje ze zrobilam ten zabieg i oddala bym wszystko aby cofnac czas . To co sie dzieje to w glowie sie nie miesci jest takie zaklamanie i oszustwo ze im bardziej sie zaglebiam tym wiecej niedociagniec wychodzi. Chcialm zalozyc sprawe , ale mam marne szanse na wygrana z tym systemem nie idzie wygrac. Wyobrazcie sobie ze lekarz ktory mnie znalazl na forum bo zaczelam ostrzegac inne kobiety przed nim i powiedzial ze jesli tego nie usune to sprawe wniesie do sadu za znieslawienie bede placila mu odszkodowanie. Wiec wszystko usunelam poniewaz nie chce miec dodatkowych problemow. Rankingi lekarzy takze oszukuja i nie nalezy sie nimi sugerowac. Przepraszam za moje pismo , ale pisze w nerwach .

Gość Smutno mi jest ale takie życie
ale czegoś nie rozumiem, skopiowałaś wpis i umieściłaś gdzieś indziej co to znaczy??

Gość aha ii ach
wydaje mi sie, ze dobry adwokat i masz sprawę wygraną, zarówno jedną (oszpecenie) jak i drugą (zniesławienie). Takie sprawy to dobra gratka dla ambitnego adwokata :)

Gość vianna
to jakaś kpina... lekarz cie zastrasza a ty sie dajesz piszesz: doktor x spartolił mi operacje i masz swoje ciało jako dowód sama prawda a nie zniesławienie

Gość vianna
Chcialm zalozyc sprawe , ale mam marne szanse na wygrana z tym systemem nie idzie wygrac ty nie masz wygrać z systemem tylko z lekarzem który oszpecił cię za twoje własne pieniądze...potrzebujesz dobrego adwokata i to wszystko

Dziewczyny to tylko tak sie wydaje komus z boku ze to takie proste. Ja juz sprawdzalam to wszystko i jest niesamowicie cieko wygrac z lekarzami. Takie mamy prawo ze zamiast bronic poszkodowanych kobiet to oni bronia nieodpowiedzialnych lekarzy

a ja wiem ze da sie wyrac... trzeba tylko poszukac adwokata ktory ma w tym doswiadczenie ja bym nie odpuscila