Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta która już wie

Czego tak napawdę szukamy...?

Polecane posty

Gość Kobieta która już wie

Życie jest tak krótkie a my nie zauwazamy ważnych ludzi, którzy dla nas zrobiliby wszystko, potem żałujemy kiedy jest juz za poźno. Czego szukamy?

Gość Eleeene
dobry temat :-)

Gość luka w baku
ja nie szukam. Każdy musi czegoś szukać?

"Życie jest tak krótkie a my nie zauwazamy ważnych ludzi, którzy dla nas zrobiliby wszystko, potem żałujemy kiedy jest juz za poźno. Czego szukamy?" bo mamy inne wazniejsze sprawy na głowie niz oni ... zrobili by wszystko? to czemu nie podejda i tego nie powiedza???

Gość dasadad
Nie powinnismy niczego szukać, bo wszystko co nam potrzebne aby być szczęśliwi mamy już w sobie, powinniśmy odrzucić wiele z tego co nam wbito do głowy

Gość luka w baku
będąc w wieku przedszkolnym miałam podobne refleksje :)

Czego tak napawdę szukamy...? kobiety często szukają czegoś nieosiągalnego , a faceci przeważnie zbyt łatwo osiągalnego...:classic_cool:

Gość szukasz kłopotów
bo masz PRAWIE wszystko

to nie tak. Ja dostrzegam osoby którym na mnie zależy. Problem w tym, ze nie sprawia mi przyjemności, spędzanie z nimi czasu. Osobiście sprawia mi przykrość rozmowa z osobą niepewną siebie, z kompleksami, bez poczucia humoru, bez dystansu do siebie, które ciągle narzekają i że tak się wyrażę "wylewają na mnie pomyje swoich problemów " najsmutniejsze, że polakom strasznie brak luzu

Gość Przestałam?
I zdaje się na to co będzie. Przyzwyczaiłam się ze juz nie znajdę. Ale tli się we mnie malutka iskierka nadziei, ze skoro nie ja to moze mnie ktos odszuka:-)

Gość aha ii ach
"Życie jest tak krótkie a my nie zauwazamy ważnych ludzi, którzy dla nas zrobiliby wszystko, potem żałujemy kiedy jest juz za poźno. Czego szukamy?" to proste: szukamy ludzi, co do których CHCEMY aby dla nas zrobili wszystko.