Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupudupodupy

Jem ciasto z mikrofalówki czekoladowe

Polecane posty

Gość halo leute
z mikrofalówki ? zapłacisz fajnie za prąd ja miałam przepis na ciasto z mikro miało tam się "piec" 65 minut........

Gość :) :) :)
ciesze się że lubisz gówienko :)

Gość dupudupodupy
no w miare dobre tylko trzeba od razu jesc bo szybko twardnieje jakie 65min daj spokój:O ja robie 4 minuty:) przepis 4 łyżki mąki 4 łyzki cukru 2 łyzki kakao 3 łyzki mleka 3 łyzki oleju pół łyzeczki proszku do pieczenia 1 jajko wrzucic wszysko razem do mieseczki obojętnie w jakiej kolejnosci, wymieszac i już

z miktofalowki? no costy:O to jest jadalne w ogole? daj spokoj, chcesz, poczestuje cie moim dzisiejszym wypiekiem :) tortem szwarcwaldzkim :) napewno lepszy od tego z mikrofalowki :D

Gość dupudupodupy
no co :D miałam ochote na coś słodkiego ale nie chciało mi się robic;) a jadalne jest jak najbardziej, podobne do murzynka tylko taka jak mówilam szybko twardnieje

Gość dupudupodupy
Lady- podejrzałam ten torcik u wujka googla i nieźle wygląda. to z bitą smietaną?

tak, tyle ze przepisy w googla sa jakies latwe :D ja robilam wszystko sama, lacznie z konfiturami :P ( takim jakby kislem z wisniowka, wisniami sokiem z wisni, maka itd ;) ) wyszlo rewelka :)