Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecperowanadwuudziestka

Uwodzenie mężczyzny. Skuteczne rady!

Polecane posty

Gość zdesperowanadwuudziestka
jasno sprawy raczej nie moge ; )

Gość On....
Jak masz motylka to sobie odpuść. Faceci wolą bułeczkę, bo motylek się skleja i jakoś taki nie fajny jest. Lepiej lizać bułkę niż motyla.

No wlasnie wiem i pewnie gdyby nie to juz dawno byc cos zrobila... ;/

Poza tym mi nie chodzi o minete bo nawet jej nie lubie. Jesli juz to o palcowke lub seks

Gość bukle
Dziewczyno, piszesz jakbyś miała nie 20, a 15 lat ;/ przede wszystkim, to po twoich wypowiedziach widać że do takiego sexu bez zobowiązań to się nie nadajesz. Nie masz doświadczenia, miałaś tylko jednego w łóżku więc po prostu nie będziesz mogła sexu tak lekko traktować. Poza tym, jak to zaczniesz go "niby na dole dotykać" a potem uciekniesz? co to, zabawa jakaś? Jasno sobie powiedz, że chcesz go zdobyć przez łóżko, że myślisz że jeśli się prześpicie to on będzie z tobą. A to tak nie działa i tylko sobie krzywdę zrobisz

Gość bukle
a po za tym, motylek w niczym nie przeszkadza. Ja miałam 4 i żaden nie narzekał ;D normalny facet nie bardzo zwraca uwagę na to ;p

sprobuje sie przemoc ;)

Gość halnywicher
jesli powstrzymuje cie tylko motyl, to mozesz dac na luz.napalony 20latek ma to w glebokim tyle. hormony buzuja i natura szuka ujscia. dobrze, ze sa zawsze takie chetne ladacznice jak ty. zrobi sie swoje, a potem mozna nie spojrzec na nia. bo po co? sa tez inne chetne. a swieza krew jest w cenie.

Gość Perfumowane rączki
Boże dziewczyno, zrobiłaś kolesiowi loda.... A fuj.... on na Ciebie leje ciepłym moczem a Ty chccesz za nim ganiać. Zero szacunku do siebie. MOże tak kup sobie wibrator i poczekaj czy on w ogóle o Tobie pamięta? Chcesz na siłę go przelecieć? A potem będzie jęczeć jaka to jesteś nieszczęśliwa i porzucona, a koleś od początku traktuje Cię jak dziurę do zapchania na parę chwil. Nie jesteś dla niego poważnym materiałem. A teksty w stylu tylko Ty mnie rozumiesz ją żałosne - to coś w stylu kocham Cię czy mogę Cię ruchnąć?

nie zrobilam mu loda, nie doczytalas ;)

Gość to lepiej mu nie rob
Robienie loda to nie jest to samo co lizanie loda ze sklepu. jak mu będziesz po główce zębami jechać to szybko zrezygnuje. Trzeba brać głęboko, zasysać, jajka masować. To wymaga doświadczenia i zaangażowania. Lepiej poćwicz na jakimś dildo najpierw.

hahah spokojnie, akurat loda umiem robic : x

Gość gość
Nie trzeba uwodzić faceta, który cię chce, to samo jak z lataniem za nimi.

Gość gość
poprostu ukleknij przed facetem rozepnij przyporek wyciagnij weza i zacznij go lizac :D

Gość jolhghgh
moze zainteresuj go soba, Twoim character, widzeniem swiata, wciagaj w jakies glebsze dyskusje, w ten sposob moze wywiazac sie miedzy wami kontakt, Ty go poznasz lepiej I wlasciwie dopiero wtedy stwierdzisz czy jestes nim wogole zainteresowana. Na spokojnie kochana. Facet moze byc po prostu zaskoczony I zdezorientowany naglym obrotem sprawy. Nie wszyscy sa na to gotowi, Poza tym mezczyzni lubia czuc sie zdobywcami, warto dac im na to jakas szanse. Powodzenia

Gość gość
Po skończonych badaniach można powiedzieć jedno: to niewątpliwie najlepsze feromony, jakie można było zrobić. Od jakiegoś czasu stosuje się je na Zachodzie, obecnie dopiero wchodzi do naszego kraju. Nasi zachodni sąsiedzi bardzo sobie go chwalą, określając mianem klasy Hi-tech – nic dziwnego, jeżeli tylko spojrzymy na to, z jaką intensywnością feromony działają obecnie na płeć przeciwną warto zastosować przed wejściem do klubu – dzięki temu masz pewność, że będziesz się dobrze bawić, bowiem każdy będzie chciał choć na chwilę się do Ciebie przytulić. Przydają się także na spotkaniach towarzyskich, randkach, po to by wzniecić w naszym stałym partnerze ogień pożądania https://www.youtube.com/watch?v=tYn4L2KnWts&ab_channel=Feromony.pl http://www.feromony.pl/pp/asfl03mjf893