Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odechciewa sie zyc

co sądzicie o takiej pracy?

Polecane posty

Gość odechciewa sie zyc

praca polega na robieniu tzw.brudnej roboty, zmudnej nikt nie chce tego robic. Pracuje za jakies 55% stawki stalych pracownikow i osob po znaomosci ( z tym,ze oni maja lepsze obowiazki-wiadomo na poczatku zawsze jest trudno, ok). Nadgodziny rozliczane sa w formie nagrody uznaniowej (tak mnie poinformowano na rozmowie kwalifikacyjnej) a w praktyce polega to na tym, ze za porownywalna prace moje kolezanki dostaly w sumie 5-6 krotnosc mojej premii, poniewaz wlicza im sie w to 13ka. Generalnie jest do odstrzalu, co jakis czas jest na mnie robiona nagonka, jestem wszystkiemu winna itp itd. Reasumujac: na takich warunkach mozna znalezc prace na wolnym rynku i tez bede miec szanse, ze ja strace i ze beda mna pomiatac.

Gość odechciewa sie zyc
najpierw cieszylam sie, ze praca nie przy tasmie, ze da sie zyc, ze chociaz placa, a teraz zrozumialam, ze mnie lada dzien odstrzela a wine za to, co nie wyszlo zwala na mnie.

Gość to szukaj innej pracy jesli
masz poczucie, ze cokolwiek zrobisz jest zle.

Gość to szukaj innej pracy jesli
rynak pracy jest gówniany i taki jest fakt.Pracodawcy sa rozpaskudzeni nadmiarem kandydatow do pracy, nic z tym nie zrobisz, niestety.

Gość odechciewa sie zyc
w dodatku nie mam narzedzi pracy, pracuje na niesprawnym sprzecie, bo firma nie placila dostawcy, ktory odpowiada za ten sprzet i jego eksploatacje

Gość troche mi towyglada
na bycie kozlem ofiarnym. Jestes wygodna dla szefostwa i kolegow (l ile to oczywiscie prawda co piszesz a nie subiektywne odczucia). Szukaj pracy i wytrwaj jeszcze poki mozesz.. bo praca w takiej atmosferze tylko demotywuje